SLUTTER I P3: Vida Lill Berge synes det er kjipt at hun må slutte som programleder i P3. Her under P3-aksjonen 2018, der hun måtte barbere av seg alt håret. Foto: NRK
SLUTTER I P3: Vida Lill Berge synes det er kjipt at hun må slutte som programleder i P3. Her under P3-aksjonen 2018, der hun måtte barbere av seg alt håret. Foto: NRK Vis mer

Vida Lill Berge:

Derfor slutter hun i P3

- Det er skikkelig kjipt.

Publisert

Torsdag kom nyheten om at tidligere «Paradise Hotel»-vinner og radioprofil Vida Lill Berge (28) er ferdig i P3, etter et vikariat på to år og ti måneder.

28-åringen har sammen med radiokollega Adelina Ibishi hatt P3-programmet «Norske Tilstander» det siste året, men nå skal sistnevnte fortsette uten Vida Lill.

Til Se og Hør skriver Berge i en SMS at bakgrunnen for at hun ikke skal fortsette i P3 er at vikariatet hennes går ut i slutten av mars.

- Jeg har ikke fått en ny kontrakt, og det føles skikkelig kjipt. Det verste med å slutte er at P3 var drømmejobben min, og jeg føler jeg har jobbet hardt for å få bli værende.

VIL SAVNE JOBBEN: Radioprofil Vida Lill Berge kommer til å savne mye når hun nå straks skal slutte i jobben hos P3. Foto: NRK
VIL SAVNE JOBBEN: Radioprofil Vida Lill Berge kommer til å savne mye når hun nå straks skal slutte i jobben hos P3. Foto: NRK Vis mer

Blir samboer med kjæresten

Det er mange ting Vida Lill nevner at hun kommer til å savne når hun om kort tid må forlate radiostasjonen.

- Jeg kommer til å savne lytterne, kaffe, prat og tøys i studio, også er det jo kjipt å forlate fete kollegaer som jeg er blitt nære venner med, sier hun til Se og Hør.

En ting hun imidlertid gleder seg til fremover, er å bli samboer med kjæresten Bendik. Paret har levd i et avstandsforhold i fem år. Sett bort fra flytteplanene er Vida Lill usikker på hva fremtiden vil bringe.

- Jeg må jo begynne å søke jobber etter hvert, men jeg har ikke hatt overskuddet til det enda, forteller hun.

SKAL FLYTTE INN MED KJÆRESTEN: Vida Lill ser frem til å endelig bli samboer med kjæresten Bendik, etter å ha hatt et avstandsforhold i fem år. Foto: NRK
SKAL FLYTTE INN MED KJÆRESTEN: Vida Lill ser frem til å endelig bli samboer med kjæresten Bendik, etter å ha hatt et avstandsforhold i fem år. Foto: NRK Vis mer

At hun kommer tilbake til P3 i nærmeste fremtid, tviler hun på.

- Men NRK er jo en veldig kul bedrift å jobbe i, så man skal ikke se bort fra at jeg søker jobber i andre kanaler og redaksjoner i fremtiden, sier 28-åringen.

Ga mersmak

Mange husker kanskje radioprofilen best som hun som slapp kula under finalen av «Paradise Hotel» i 2012, og hun var heller ikke redd da hun gjorde naken-comeback på det mye omdiskuterte hotellet i 2015.

Tidligere vinner av Paradise Hotel, Vidal Lill Gausemel løp nok en gang gjennom hotellet helt naken. Dette gjorde henne som Web-reporter for TV3 i forbindelse med daværende Paradise-sesong i 2015. Vis mer Vis mer

I 2016 fortalte hun i et intervju med Dagbladet at det var deltakelsen i realityprogrammet som ga mersmak på mediebransjen, og etter å ha jobbet som web-programleder for «Paradise Hotel» og på talkshowet «Studio Paradise» i over tre år, fortalte hun at det var på tide å komme seg videre.

- Så hadde jeg en liten sånn tørkeperiode hvor jeg bare tenkte hva i all verden jeg skulle finne på nå, også etter utallige nei, fikk jeg tilbud om jobb i P3. Da var jeg så sykt gira, fortalte Vida Lill den gang, og la til at hun søkte på radio og TV-jobber i over fem år.

Videre i intervjuet fortalte Vida Lill at hun absolutt ikke angret på deltakelsen, men at hun hadde et håp om at hun skulle slippe å være «Paradise-Vida» resten av livet.

Sporty stunts

Vida Lill var også blant radioprogramlederne som fikk gjennomgå i fjorårets utgave av TV-aksjonen, som gikk til inntekt for Kirkens Bymisjon.

En rekke kjendiser, i tillegg til mange andre ildsjeler, la seg i selen for å sikre mest mulig penger til det veldedige formålet. Bidraget fra P3-aksjonen gikk imidlertid ikke i glemmeboka for mange, og det var både blod, svette og tårer for programlederens del.

Markus Neby (27), Vida Lill Berge, Ronny Brede Aase (32) og Adelina Ibishi gjennomførte ulike stunt som satte både psyken og kroppen på prøve, og de lot sitt eget utseende gjennomgå temmelig drastiske forvandlinger - og neppe til det bedre.

Vida Lill kunne blant annet smykke seg med en kortklippet skalle som sendte tankene i retning av 2007-utgaven av Britney Spears.

Og apropos Britney Spears: Markus hoppet 20 år tilbake i tid, og bleket og krøllet håret sitt slik Britneys ekskjæreste Justin Timberlake gjorde i 1998.

Adelina måtte ofre sine mørke lokker til fordel for en oransje, Donald Trump-inspirert sveis, og Ronny måtte barbere vekk skjegg så vel som hodehår.

Se dette innlegget på Instagram

Husk at det er innsiden som teller ❤️

Et innlegg delt av Adelina Ibishi (@adelinaibi)

Selv om P3aksjonen-programlederne trolig trengte noe tid for å bli vant til sitt nye utseende (eventuelt visse mengder med hårfarge for å bli kvitt det) - kunne firkløveret uansett glede seg over det økonomiske resultatet:

P3aksjonen meldte at 2018-utgaven av innsamlingen har slått fjorårets rekord med over 1,5 millioner kroner. I 2017 samlet P3aksjonen inn 6 265 569 kroner, mens beløpet i 2018 endte på hele 7 841 986 kroner.

LES OGSÅ: - Klarer ikke å se på meg selv som singel

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer