Vida Lill Berge:

Derfor slutter hun i P3

- Det er skikkelig kjipt.

SLUTTER I P3: Vida Lill Berge synes det er kjipt at hun må slutte som programleder i P3. Her under P3-aksjonen 2018, der hun måtte barbere av seg alt håret. Foto: NRK
SLUTTER I P3: Vida Lill Berge synes det er kjipt at hun må slutte som programleder i P3. Her under P3-aksjonen 2018, der hun måtte barbere av seg alt håret. Foto: NRK Vis mer
Publisert

Torsdag kom nyheten om at tidligere «Paradise Hotel»-vinner og radioprofil Vida Lill Berge (28) er ferdig i P3, etter et vikariat på to år og ti måneder.

28-åringen har sammen med radiokollega Adelina Ibishi hatt P3-programmet «Norske Tilstander» det siste året, men nå skal sistnevnte fortsette uten Vida Lill.

Til Se og Hør skriver Berge i en SMS at bakgrunnen for at hun ikke skal fortsette i P3 er at vikariatet hennes går ut i slutten av mars.

- Jeg har ikke fått en ny kontrakt, og det føles skikkelig kjipt. Det verste med å slutte er at P3 var drømmejobben min, og jeg føler jeg har jobbet hardt for å få bli værende.

Blir samboer med kjæresten

Det er mange ting Vida Lill nevner at hun kommer til å savne når hun om kort tid må forlate radiostasjonen.

- Jeg kommer til å savne lytterne, kaffe, prat og tøys i studio, også er det jo kjipt å forlate fete kollegaer som jeg er blitt nære venner med, sier hun til Se og Hør.

En ting hun imidlertid gleder seg til fremover, er å bli samboer med kjæresten Bendik. Paret har levd i et avstandsforhold i fem år. Sett bort fra flytteplanene er Vida Lill usikker på hva fremtiden vil bringe.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer