SELVRESPEKT:Musikeren bryr seg ikke det spøtt om takt og tone når han føler seg krenket. Foto: Stella Pictures
SELVRESPEKT:Musikeren bryr seg ikke det spøtt om takt og tone når han føler seg krenket. Foto: Stella PicturesVis mer

Derfor slo Kid Lee

De to viltre eksmennene til Pamela Anderson braket sammen i nevekamp på MTV's vide Awards forrige helg. Her får du vite hvorfor.

SEHER.NO: I media har slagsmålet blitt fremstilt som et sjalusidrama mellom den blonde Kid Rock (36) og den høye mørke Tommy Lee (45). Angivelig skal det ha gått helt i stå for førstnevnte da Mötley Crüe-trommisen klådde litt for mye på deres felles ekskone.

Men ifølge Kid Rock vvar det slett ikke Pamela dette handlet om. Årsaken til de dårlige vibbene strekker seg derimot langt tilbake i tid.


 Tøffe-Tommy skal visstnok ha vært breial lenge. Veldig lenge. Rock kunne ikke lenger tolerere å bli kalt taper av Lee.
 
- Jeg prøvde å finne ut hvorfor fyren i det hele tatt var på showet, uansett. Jeg prøvde å ikke bry meg med det. Men, da jeg kom tilbake fra en tur på do, og finner ham omtrent sittende på min plass, da tenkte jeg: Nå for det være nok, sier Rock om MTV-slagsmålet ifølge kjendisbloggeren Perez Hilton.

Dermed slo han til -midt under Alicia Keys' opptreden.


Lee tente selvfølgelig på alle pluggene, og slaget utviklet seg til et realt basketak. Tøffe sikkerhetsvakter måtte ifølge vitnene til til for å skille de to slåsshanene. 

Kid Rock hevder hardnakket at bataljen ikke  hadde noenting med den yppige blondinen, Anderson, å gjøre. Han la også til at han var glad for at dama han giftet seg flere ganger med, var over.

-   Antagelig var det å skille meg ifra henne det smarteste jeg noen gang har gjort….det hadde absolutt ingenting med henne å gjøre, understreker han.

-   Men selvfølgelig, hun forteller alle at hun var offeret. Som alltid, legger han tørt til.

To sider av samme sak

Tommy Lee,gir på sin offisielle hjemmeside R & B sangeren Alicia Keys  sin offentlige unnskyldning for å forstyrre under hennes show.

Men Kid Rock kan nok se langt etter en unnskyldning. Hendelsesforløpet bak håndgemenget var slett ikke slik som ”taperen” Rock forteller det. Nei, Tommy mener det hele begynte med at han ble prikket på skulderen av Kid. Idet han skulle til å hilse ”hei” fikk han i stede en overrumplende, knyttneve i panna. 

Kanskje må begge bråkmakerne belage seg på å følge neste års MTV-fest fra TV-skjermen som de fleste andre...

LES OGSÅ:Flere stjerner med kort lunte