Kylie Jenner:

Derfor slettet Kylie alle vennene sine på Instagram

Orket ikke se på alt det morsomme de gjorde.

SLETTET VENNENE: Da Kylie var yngre slettet hun alle vennene sine på Instagram fordi hun ikke orket å se alt det morsomme hun gikk glipp av. Foto: NTB Scanpix
SLETTET VENNENE: Da Kylie var yngre slettet hun alle vennene sine på Instagram fordi hun ikke orket å se alt det morsomme hun gikk glipp av. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Kylie Jenner (19) ble på mange måter født inn i rampelyset.

Gjennom realityserien «Keeping Up with the Kardashians» ble fansen kjent med Kylie allerede da hun var ni år gammel, og siden den gang har ballen bare rullet videre for 19-åringen.

I 2012 startet hun sin egen kleskolleksjon sammen med søsteren Kendall Jenner, og i 2015 startet hun sitt eget sminkemerke, Kylie Cosmetics.

Allerede som 19-åring har Kylie en enorm formue, og er blant verdens yngste millionærer.

Men med den store suksessen kommer det også en bakside.

Føler seg utstøtt

For tiden er Kylie aktuell med sin helt egen serie, «Life of Kylie», som portretterer hennes eget liv. I en av de første episodene åpner hun seg opp om barndommen, og hvordan det var å vokse opp i rampelyset.

- Jeg er svak for de utstøtte fordi jeg var en utstøtt selv da jeg vokste opp, forteller hun i serien, gjengitt av nettstedet Heatworld.

Hun forteller at hun på mange måter fremdeles føler seg som en utstøtt fordi hun ikke har så mange personer på sin egen alder å relatere seg til.

Måtte slette vennene

Da Kylie var 17 år og fremdeles gikk på skolen, var hverdagen hennes preget av jobb og karriere fremfor å gjøre ting som andre 17-åringer gjorde.

Og det er spesielt en episode hun hun lar seg bemerke svært godt.

Da skolen arrangerte skoleball kunne ikke Kylie delta fordi hun var opptatt med andre ting, og det gjorde henne forbanna.

Hun forteller at hun ble helt knust. Hun orket ikke å se på at de andre hadde det moro, og dermed slettet hun vennene fra Instagram.

- De tenkte sikkert at jeg hatet dem, men jeg kunne bare ikke se på det. De pleide alltid å publisere bilder, og de var alle på ballet. Jeg klarte bare ikke se på det. Det gjorde meg trist, forteller hun.

Turbulent forhold

Det er ikke bare skolekameratene Kylie har måttet distansere seg fra i løpet av den siste tiden.

Lenge har den unge superstjernen og rapperen Tyga (27) skapt store overskrifter med deres turbulente forhold.

Det var i 2014 duoen ble linket sammen for første gang, men det var ikke før i 2015 de bekreftet romanseryktene.

Etter mye frem og tilbake, gjorde paret det slutt i juli, hvor det nå ser ut til at duoen har gått hver til sitt for siste gang.

SLUTT: Etter mye frem og tilbake ser det ut til rapperen Tyga og Kylie Jenner har gått hvert til sitt for aller siste gang. Foto: NTB Scanpix
SLUTT: Etter mye frem og tilbake ser det ut til rapperen Tyga og Kylie Jenner har gått hvert til sitt for aller siste gang. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Under et intervju hos det populære radioprogrammet «Breakfast Club», som ofte inviterer kjente hip hop-profiler til en løs prat om både det ene og det andre, åpnet Tyga seg for første gang om bruddet.

Der fortalte den 27 år gamle rapperen at det i hovedsak var aldersforskjellen mellom ham og Kylie som var roten til problemene.

- Hun er yngre enn meg, så for henne handlet det om synsvinkel. Måten hun vokste opp på, image og oppfatning er alt for henne. Du har en hel haug med folk som drar deg til hver sin kant, mens du prøver å vokse opp til å bli en kvinne, sa han om eksen.

Kobles til en ny rapper

Kun en måned etter bruddet med Tyga ble Kylie observert hånd i hånd med enda en rapper. Denne gang Travis Scott (25).

25-åringen er blant annet god venn av Kylies svoger, Kanye West (39).

- Travis forteller vennene sine at det er en ekte greie mellom ham og Kylie, sier en kilde til US Weekly, som også har publisert bilder av duoen som går hånd i hånd i Miami.

NYTT PAR?: Rapperen Travis Scott og Kylie Jenner har tillbrakt mye tid sammen den siste måneden. Her avbildet på en basketballkamp i Los Angeles. Foto: NTB scanpix
NYTT PAR?: Rapperen Travis Scott og Kylie Jenner har tillbrakt mye tid sammen den siste måneden. Her avbildet på en basketballkamp i Los Angeles. Foto: NTB scanpix Vis mer

Kylie og Travis ble først observert sammen da de var på musikkfestivalen Coachella sammen i midten av april. Siden den gang skal de ha tilbrakt mye tid sammen.

Nylig ble de avbildet da de var publikum under en basketballkamp i Los Angeles.

- De så virkelig ut som et par, fortalte et øyenvitne overfor US Weekly.

LES OGSÅ: Kris Jenner trekker fram gammel utroskapsskandale

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer