Kylie Jenner:

Derfor skjermer hun ikke datteren

Velger å la datteren Stormi (2) være i rampelyset.

SKJERMES IKKE: Kylie Jenner har ikke en plan om å holde datteren Stormi utenfor rampelyset. Foto: NTB scanpix
SKJERMES IKKE: Kylie Jenner har ikke en plan om å holde datteren Stormi utenfor rampelyset. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Mange Hollywood-stjerner opplever å nærmest bli fotfulgt av fotografer når de forlater husets fire vegger. Privatlivet blir dermed viktig å verne om for mange, blant annet ved å skjerme barna sine fra offentligheten. Blant kjendismødre som har valgt å gjøre nettopp det finner man Cameron Dia< (47), Michelle Williams (39), Irina Shayk (34) og Megan Fox (33), samt norske Jenny Skavlan (33).

Ingen av de ovennevnte har imidlertid like mye oppmerksomhet rettet mot seg som realitystjerne og sminkemogul Kylie Jenner (22). Allerede som tiåring ble hun eksponert for hele verden gjennom familiens realityprogram «Keeping Up With The Kardashians».

Etter at hun fikk datteren Stormi (2), har også hun fått kjenne på det enorme trykket fra utsiden, men Jenner har ingen planer om å skjerme datteren.

ETTERTRAKTET: TV-profil Emma Ellingsen har over en halv million følgere på Instagram, og det er ikke bare nordmenn som har fått øynene opp for skjønnheten. Video: Steffen Pettersen / Reporter og edit: Kine Falch Vis mer

Hun vet at det er bortimot umulig at toåringen kan leve i fred og ro, med den bakgrunnen hun kommer fra. Derfor velger Kylie heller å forberede henne på det livet hun har i vente.

Tenker på konsekvensene

Kylie Jenner har over 160 millioner følgere på Instagram, og deler flittig bilder fra hverdagen som mamma. I et nytt intervju med Harper's Bazaar åpner 22-åringen seg om valget om å dele bilder av toåringen.

Til magasinet innrømmer hun at den enorme berømmelsen dveler i tankene når hun oppdrar datteren.

- Jeg tenker mye på det, fordi verden er bare helt syk akkurat nå. Å eksponere henne for all negativiteten som følger med internett. Jeg tenker på det også, forteller hun i intervjuet .

View this post on Instagram

HI NEW COVER 💕👋🏼@harpersbazaarus

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Selv om hun er mer privat av seg enn de fleste andre Kardashian-søstrene, får man likevel god innsikt i Jenners liv. Hun er fullt klar over oppmerksomheten, og mener det er viktig å vise datteren at livet deres slett ikke er som alle andres.

- Jeg gjør mitt beste, selv om hun er så liten, for å minne henne på hvor velsignet vi er og at måten vi lever på ikke er normal. Det er bare livet vårt. Folk ønsker å ta bilder. Jeg tror hun hadde følt det annerledes hvis jeg dekket til ansiktet hennes og sa: «Ikke se!».

Berømmelsen ble tatt til nye høyder da Jenner i 2015 gikk egne veier og startet opp kosmetikkmerket Kylie Cosmetics. Dette skulle vise seg å føre henne inn på Forbes' prestisjetunge liste over «USAs rikeste self made kvinner» i 2019.

MILLIARDÆR: I mars 2019 ble Kylie Jenner erklært som den yngste selvgjorte milliardæren noensinne. Slik reagerte de berømte Kardashian- og Jenner-søstrene på det. Video: Viaplay. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Hun er nemlig den yngste dollarmilliardæren noensinne.

Siden har Jenner vært blant de mest ettertraktede kjendisene å fange et bilde av, og fotografer kan ifølge E! News tjene millioner på det riktige øyeblikket.

Snakket om eksen

Datteren Stormi deler Jenner med rapperen Travis Scott (27), som hun i høst skilte lag med etter to og et halvt år som kjærester. Paret skal imidlertid ha klart å beholde et nært forhold.

- Travis og jeg er gode venner. Vårt hovedfokus akkurat nå er Stormi! Vennskapet vårt og datteren vår er det viktigste, skrev Kylie på Twitter da bruddet ble kjent i oktober.

View this post on Instagram

favorite day of the year ⛈

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Ekskjærestene har flere ganger blitt sett offentlig sammen etter bruddet, og har tilsynelatende hatt en relativt god tone. Til Harper's Bazaar bekrefter sminkemogulen at forholdet til barnefaren fortsatt er godt.

SJARMERER: Stormi Webster på snart 1,5 år får flere av pappa Travis Scotts følgere på Instagram til å dåne etter dette. Video: Travis Scott. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

- Vi har et så godt forhold. Vi er som bestevenner. Vi begge elsker Stormi og vil hennes beste. Vi holder kontakten og samarbeider. Jeg tenker mye på hva mine foreldre ville gjort i situasjoner med Stormi. De var veldig flinke med meg, og jeg vil det samme for Stormi, forteller hun.

LES OGSÅ: Dette sier han om ekskonas barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer