Derfor skilte Alicia Keys seg ut på MTV VMAs

Sangstjernen hylles i sosiale medier etter den prestisjefylte prisutdelingen.

NATURLIG SKJØNNHET: Sanger Alicia Keys dukket opp på den røde løperen under MTV Video Music Awards helt uten sminke.  Foto: Afp
NATURLIG SKJØNNHET: Sanger Alicia Keys dukket opp på den røde løperen under MTV Video Music Awards helt uten sminke. Foto: Afp Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Natt til mandag (norsk tid) var flere av verdens største stjerner samlet i Madison Square Garden i New York for å delta under årets MTV Video Music Awards.

Utdelingen byr ofte på overraskelser fra start til slutt, både når det gjelder sceneshow og antrekk. 

Stjernene kjemper gjerne om oppmerksomheten på den røde løperen, med dristige og kreative kreasjoner.

Mens Kim Kardashian (35) fikk lange blikk for sin tettsittende kjole, vakte sangstjernen Alicia Keys (35) oppmerksomhet for en helt annen grunn.

Se video fra showet:

Mens de fleste stjernene angivelig brukte flere timer med sminkepungen, dukket nemlig «Girl on Fire»-sangeren opp på den røde løperen helt uten sminke. 

Saken fortsetter nedenfor.

Vibin’ with friends tonight at the #VMAs

Et bilde publisert av Alicia Keys (@aliciakeys)

Har sluttet med sminke

Tobarnsmoren ankom den røde løperen sammen med ektemannen Swizz Beatz (37) i en lekker kjole fra designmerket Just Cavalli. 

Håret var oppsatt i en enkel frisyre, og ansiktet var altså helt sminkefritt. 

Like før sommeren avslørte den Grammy-vinnende sangeren at hun har sluttet helt å sminke seg, og fortalte grunnen:

- Hver gang jeg forlot huset, bekymret jeg meg for at noen skulle ta et bilde. Hva om de publiserer det? Det var disse usikre, overfladiske, men ærlige tankene jeg tenkte. Og alt av det, på en eller annen måte, var basert på hva andre mennesker ville tenke om meg, skrev hun i et innlegg på nettstedet Lennyletter.com i slutten av mai.

Saken fortsetter nedenfor.

STRÅLTE: Gullstrupen ankom prisutdelingen sammen med ektemannen Swizz Beatz. Paret giftet seg i 2010 og har barna Egypt (5) og Genesis (1) sammen.  Foto: SipaUSA
STRÅLTE: Gullstrupen ankom prisutdelingen sammen med ektemannen Swizz Beatz. Paret giftet seg i 2010 og har barna Egypt (5) og Genesis (1) sammen. Foto: SipaUSA Vis mer

Hylles i sosiale medier

Alicias naturlige look har allerede vakt mye oppmerksomhet, og blant andre skuespiller Juliette Lewis (43) delte bilde av Keys fra den røde løperen med følgende tekst:

«YAY, ENDELIG gjorde noen det - gikk uten smike på den røde løperen. En enkel handling av å være fri fra den FALSKE IDEEN om at man MÅ male ansiktet som den eneste form for skjønnhet. Alicia Keys, enkle handlinger er noen ganger radikale», skrev hun til bildet på sin Instagram-profil. 

Saken fortsetter nedenfor.

Også «Lovlig Blond»-skuespiller Reese Witherspoon (40) hedret sangeren på sin Twitter-profil med følgende beskjed:

- Helt satt ut av Alicia Keys. Vakrere, mer talentfull og inspirerende enn på lenge, skrev hun. 

Keys delte også ut prisen for «beste mannlige video». Under talen, som var en referanse til Martin Luther King Jr.'s tale «I Have a Dream», brøt hun plutselig ut i sang. 

- Jeg tror fortsatt på den drømmen om at alle kvinner og menn er skapt på samme måte, sa hun til slutt mens publikum reiste seg og trampeklappet. 

Se talen hennes nedenfor:

LES OGSÅ: Stjernene strålte under nattens MTV Video Music Awards

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer