Megan Fox og Brian Austin Green:

Derfor skilles de

Meghan Fox er nå klar for å banke siste spiker i kisten for ekteskapet.

TURBULENT FORHOLD: Brian Austin Green og Megan Fox har vært sammen i en årrekke og fått tre barn sammen. Nå virker det som forholdet deres er over for godt. Her er de to avbildet sammen i Rio de Janeiro under karnevalet i 2013. Foto: Hassan Ammar/ AP/ NTB
TURBULENT FORHOLD: Brian Austin Green og Megan Fox har vært sammen i en årrekke og fått tre barn sammen. Nå virker det som forholdet deres er over for godt. Her er de to avbildet sammen i Rio de Janeiro under karnevalet i 2013. Foto: Hassan Ammar/ AP/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I mai ble det klart at Megan Fox (34) og Brian Austin Green (47) ønsket seg en ny retning i livet.

De kunngjorde nemlig at de hadde gått hver tid sitt - etter 16 år ved hverandres side. Da var det allerede gått flere uker siden beslutningen.

Siden den gang har de også tilsynelatende funnet seg til rette i sitt liv uten hverandre - men det har hittil ikke vært kjent hvorfor paret gikk hver til sitt.

Nytt forhold

Fox gikk raskt inn i et nytt forhold med artist og skuespiller Machine Gun Kelly (30), eller Colson Baker som er hans egentlig navn.

Romanseryktene rundt dem blusset opp for fullt kort tid etter bruddnyheten, etter at Fox dukket opp i en brennheit musikkvideo med 30-åringen.

SINGEL IGJEN: Etter fire måneder, forlovet Max Ehrich og Demi Lovato seg, men etter to måneder, ble det slutt. Nå bekrefter endelig Lovato bruddet. Video: Ingebjørg Iversen Vis mer

De bekreftet siden forholdet i sommer, men først nå nylig viste de seg sammen offentlig for første gang. Da dukket de nemlig opp sammen på den røde løperen under American Music Awards.

Uenige om bruddet

To dager senere skal Fox ha tatt siste skritt for å avslutte ekteskapet med Green - nemlig å levere inn skilsmissepapirene. Det skriver TMZ, som er blant nettstedene som skal ha fått fatt i dokumentene.

Også Green har rukket å sende inn et skriftlig svar, hvor han ifølge nettstedet sier seg enig i Fox' forslag, med unntak av ektefellestøtte. Han ønsker altså å beholde muligheten for underholdsbidrag, noe Fox ikke vil.

De oppgir også to ulike datoer for når forholdet tok slutt. Fox mener det var over i november i fjor, mens Green oppgir mars som slutten på forholdet.

Hun ønsker også delt omsorg for deres tre barn - Noah Shannon (8), Bodhi Ransom (6) og Journey River (4). Det står foreløpig ingenting i skilsmissepapirene om barnebidrag, ifølge TMZ.

NY MANN: Megan Fox har forelsket seg i fire år yngre Colson Baker. Foto: ABC/ Shutterstock/ NTB
NY MANN: Megan Fox har forelsket seg i fire år yngre Colson Baker. Foto: ABC/ Shutterstock/ NTB Vis mer

Fox' nye kjæreste har også barn fra et tidligere forhold - 11 år gamle Casie Colson Baker.

Oppgir grunn

Det er også vanlig å oppgi grunnen for sitt ønske om å skille seg. E! News er blant nettstedene som har fått tak i skilsmissepapirene, og kan avsløre hva bakgrunnen for skilsmissen er.

Ifølge nettstedet har Fox skrevet at det hele skal dreie seg om «uforenelige forskjeller», noe som ofte blir oppført som grunn for skilsmisser.

STOR STJERNE: Etter at tips fra en leser, dro reporter Fanny på jakt i Oslo etter den amerikanske skuespilleren Megan Fox. Video: Julie Solberg / Redigering: Marie Røssland Vis mer

Dette er det nærmeste fansen har kommet en forklaring på det sjokkerende bruddet. Da Green avslørte nyheten i sin egen podkast « … With Brian Austin Green» tidligere i år, kunne han imidlertid fastslå at ingen hadde gjort noe galt.

- Det var ingen som gjorde noe feil, hun har alltid vært ærlig med meg og jeg har alltid vært ærlig med henne. Og jeg vet at hun alltid kommer til å elske meg. Jeg vet at vi kommer til å bevare denne familien, så vi sørget for at vi ikke mistet den, sa han den gang.

Turbulent ekteskap

Dette er derimot ikke første gang Fox har søkt om å skille seg fra ektemannen. Det gjorde hun også i 2015. Åtte måneder senere dukket hun imidlertid opp på CinemaCon i Las Vegas med lille Journey River i magen - og paret skulle altså holde sammen i fire år til.

Fox og Green giftet seg på Hawaii i 2010, men møttes da hun var 18 år gammel og han 31. Duoen møttes på settet til TV-serien «Hope & Faith» i 2004.

Etter to år som kjærester, forlovet paret seg i 2006. Bryllupet lot likevel vente på seg, og i 2009 valgte de i stedet å bryte forlovelsen.

De fant imidlertid tilbake til hverandre kort tid etter, men det var altså bare starten på problemene.

LES OGSÅ: Dette har ikke skjedd på 32 år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer