Derfor skiller de seg

Katy Perry var ikke klar for å stifte familie.

<strong>SATSET PÅ KARRIEREN:</strong> Russell Brand skal ha villet starte en familie, mens Katy Perry heller ville fokusere på popkarrieren. Nå skal de skilles.  Foto: All Over Press
SATSET PÅ KARRIEREN: Russell Brand skal ha villet starte en familie, mens Katy Perry heller ville fokusere på popkarrieren. Nå skal de skilles. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Få dager før det nye året ble ringt inn annonserte stjerneparet Katy Perry (27) og Russell Brand (36) at de skiller seg kun 15 måneder etter at de ble mann og kone i India.

- Ekteskapet vårt er over, men jeg vil alltid være glad i Katy som en venn, sier Brand til Us Weekly.

Ifølge skilsmissepapirene er årsaken til bruddet uforsonelige uenigheter, men den britiske avisen Daily Mail mener å vite hva som egentlig ligger bak skilsmissen. Ifølge avisen ønsker Russell å bli far, mens Katy prioriterer musikkarrieren foran barnedrømmen.

- Jeg tror ikke Katy forstår hva ekteskap går ut på. Hun opplever stor suksess om dagen og var ikke klar for å gi opp karrieren sin, sier en venn av paret til avisen.

Før han møtte Perry var Russell kjent som en partyløve og kvinnebedårer, men ifølge kilden var han nå klar for å starte en familie.

- For en gang skyld var Russell seriøs, og ønsket seg en familie, men det var ikke det Katy ville. Jeg tror hun er veldig forvirret, fortsetter kilden.
  

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ekteskapet vårt er over  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer