Derfor skal hun føde naturlig

Modell Amber Rose har nemlig en snedig plan.

KLARE FOR BARN: Modell Amber Rose, også kjent som Kanye Wests ekskjæreste, gleder seg til å føde barnet hun venter med forloveden Wiz Khalifa uten smertestillende - og til å skryte av det etterpå. Her er paret avbildet sammen på MTV Movie Awards i  Foto: All Over Press
KLARE FOR BARN: Modell Amber Rose, også kjent som Kanye Wests ekskjæreste, gleder seg til å føde barnet hun venter med forloveden Wiz Khalifa uten smertestillende - og til å skryte av det etterpå. Her er paret avbildet sammen på MTV Movie Awards i Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den vordende moren Amber Rose (28), som venter sitt første barn med forloveden Wiz Khalifa (25), har planlagt en helt naturlig fødsel.

- Jeg er så klar for å føde. Det skal foregå helt naturlig. Jeg har bestemt meg for å føde i vann, uten noen smertestillende medisiner, forteller hun til magasinet XXL

Men modellen, som ifølge People er inne i annet trimester av svangerskapet, har en spesiell plan bak den svært naturlige fødselen.

- Jeg vil ha retten til å skryte! Så neste gang Wiz klager over mageknip eller noe, kan jeg si «men jeg klemte ut en baby helt naturlig», sier hun spøkefullt til XXL.

Få med deg Seoghør.no Weekend TV her

Wiz Khalifa, som er en suksessrik rapper, understreker at innspillingen av det nye albumet hans ikke skal gå på bekostning av familielivet.

- Det viktigste for meg er å vite at hun er der, og jeg skal ta meg av mine to elskede. Dette er mitt første barn noensinne. Så jeg skal jobbe hardt med alt, sier han i intervjuet.

Det forelskede paret vet allerede barnets kjønn, men har ennå ikke offentliggjort om de venter en liten gutt eller en jente.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Midtlivskrise?   

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer