Aleksander Hetland:

Derfor skal han trekke seg unna rampelyset

Aleksander Hetland har de siste ukene vært på «alles» lepper. Men etter «Skal vi danse» har han andre planer.

TIL TOPPS: Aleksander Hetland og Nadya Khamitskaya gikk helt til topps i årets «Skal vi danse». Nå har den tidligere svømmeren andre planer. Foto: TV 2
TIL TOPPS: Aleksander Hetland og Nadya Khamitskaya gikk helt til topps i årets «Skal vi danse». Nå har den tidligere svømmeren andre planer. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert

NYDALEN (Se og Hør): Lørdag kveld kunne Aleksander Hetland og Nadya Khamitskaya slippe jubelen løs etter å ha blitt kåret til vinnere av «Skal vi danse» 2019.

Den tidligere svømmeren har de siste månedene vært på «alles» lepper og har imponert stort på parketten.

Men et liv i rampelyset er imidlertid ikke noe han ser for seg i lengden.

- Jeg gleder meg til å komme tilbake til mitt vanlige liv. Sånn som denne uken har jeg nesten ikke vært på jobb, så jeg har en del å ta igjen der, sa han til Se og Hør kort tid før finalen.

- Jeg tror ikke jeg kommer til å bli værende i rampelyset for å være helt ærlig. Dette her har vært kjempekult fordi jeg føler det er noe som har utviklet meg, både som danser, men også mentalt. Det å prøve noe nytt i en periode har trigget meg, men jeg har ikke noe behov for å være på tv utover dette, fortsatte han.

VINNER: Aleksander og Nadya fikk full pott på alle dansene sine. Foto: TV 2
VINNER: Aleksander og Nadya fikk full pott på alle dansene sine. Foto: TV 2 Vis mer

Bonus

Videre forklarte vinneren at deltakelsen i danseprogrammet har vært noe han har hatt lyst til å teste.

- Jeg har en karriere og en jobb jeg virkelig elsker og vil satse på, så det er prioriteringen min. «Skal vi danse» har vært en bonus, innrømmet han.

- Jeg kan gjøre ting som er en bonus, men jeg kommer ikke til å dedikere livet mitt til å bli kjendis. Tenk om jeg blir «Skal vi danse-»Aleks, sa han lattermildt.

36-åringen avslører også at han på nåværende tidspunkt ikke ser for seg blant annet Farmen kjendis.

- Det verste som skje noensinne og som noen kan si til meg er at «han der Skal vi danse-Aleks, hva er egentlig han kjent for?».

FINALEKLAR: Etter å ha kommet seg helt til finalen av «Skal vi danse», har Aleksander Hetland fått mye oppmerksomhet. Det merker han i innboksen på blant annet Instagram. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope/Rød Løper Vis mer

I tida som kommer skal han altså returnere til jobb, men også prioritere familie og venner.

Svømmeren forlovet seg på nyttårsaften i fjor, da han gikk ned på kne og fikk ja av sin utkårede, Kristina Eriksen. Han innrømmer at hun fortjener mye oppmerksomhet når danseeventyret nå er over.

- Jeg må dra på en tur med kjæresten min - sånn med en gang. Jeg skylder henne det. Det blir nok en raus Aleks i desember, sa han spøkefullt.

- Det fortjener hun, og det fortjener mannen min også, la Nadya Khamitskaya til.

UANSTENDIG: Aleksander Hetland og Nadya Khamitskaya Andersen er med en uke til i «Skal vi danse». De har blant annet fått høre at de er uanstendige. Dette sier kjærestene deres. Reporter & Klipp: Thea Hope. Video: Ingebjørg Iversen /TV 2/ Rød Løper Vis mer

Historisk

Da seieren var et faktum var ikke Hetland i tvil om at han har imponert seg selv stort den siste tida.

- Jeg har overrasket meg selv og det er Nadya som har fått det ut av meg. Jeg har vunnet andre ting, og det har jeg jobbet for et helt liv, men en sånn her framgang på tre måneder har jeg aldri hatt, ikke i idrett en gang, sa en storfornøyd vinner til Se og Hør.

Det ble en historisk «Skal vi danse»-finale, med både poengrekord og stemmerekord.

Hetland tipper det tar minst en uke for å lande på beina igjen. Nå blir det full fest etter seieren.

- Jeg har ikke festet ordentlig siden i sommer, så watch out, sier Hetland spøkefullt.

LES OGSÅ: - Må dra på tur med kjæresten min med en gang

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer