Scott Disick:

Derfor skal han ikke i bryllupet

- Han er ikke nødvendigvis på et sted hvor han ønsker å se Kourtney gifte seg.

EKSER: Scott Disick og Kourtney Kardashian var sammen i en årrekke og fikk tre barn sammen. Nå skal sistnevnte ha et storslått bryllup i Italia med sin nye flamme Travis Barker. Foto: Mediapunch / REX / NTB
EKSER: Scott Disick og Kourtney Kardashian var sammen i en årrekke og fikk tre barn sammen. Nå skal sistnevnte ha et storslått bryllup i Italia med sin nye flamme Travis Barker. Foto: Mediapunch / REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I oktober i fjor kom den hyggelige nyheten om at realitystjernen Kourtney Kardashian (43) og «Blink-182»-trommisen Travis Barker (46) hadde forlovet seg. Knapt et halvt år senere tok de forholdet enda et steg videre og giftet seg i Las Vegas.

Men siden duoen ikke hadde ekteskapslisens, ble bryllupet i gamblerbyen regnet som ugyldig. Derfor giftet de seg for andre gang i Santa Barbara denne uken, og er nå omsider gift på papiret.

- Er ikke der følelsesmessig

Selv om det forelskede paret allerede har giftet seg to ganger, skal de likevel ha et tredje bryllup i Italia om ikke lang tid. Det skriver Entertainment Tonight.

Alle gode ting er tre sies det? Denne gangen kommer det ifølge nettstedet til å være et større og mer eksklusivt bryllup. Det mange også lurer på nå er om eksen Scott Disick (38) vil være til stede.

Overfor Entertainment Tonight forteller en kilde at Scott sannsynligvis ikke vil være til stede for å se at eksen gir sitt «ja» til noen andre, og per nå forventes det ikke at han vil ankomme bryllupet.

- Scott er ikke nødvendigvis på et sted hvor han ønsker å se Kourtney gifte seg, forteller kilden, og fortsetter:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer