Scott Disick:

Derfor skal han ikke i bryllupet

- Han er ikke nødvendigvis på et sted hvor han ønsker å se Kourtney gifte seg.

EKSER: Scott Disick og Kourtney Kardashian var sammen i en årrekke og fikk tre barn sammen. Nå skal sistnevnte ha et storslått bryllup i Italia med sin nye flamme Travis Barker. Foto: Mediapunch / REX / NTB
EKSER: Scott Disick og Kourtney Kardashian var sammen i en årrekke og fikk tre barn sammen. Nå skal sistnevnte ha et storslått bryllup i Italia med sin nye flamme Travis Barker. Foto: Mediapunch / REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I oktober i fjor kom den hyggelige nyheten om at realitystjernen Kourtney Kardashian (43) og «Blink-182»-trommisen Travis Barker (46) hadde forlovet seg. Knapt et halvt år senere tok de forholdet enda et steg videre og giftet seg i Las Vegas.

Men siden duoen ikke hadde ekteskapslisens, ble bryllupet i gamblerbyen regnet som ugyldig. Derfor giftet de seg for andre gang i Santa Barbara denne uken, og er nå omsider gift på papiret.

GRÅTER: Det er ikke ofte at Kourtney Kardashian feller tårer i familiens serie «Keeping Up With The Kardashians», men i forbindelse med en spesiell dag, tok følelsene overhånd. Video: E! Vis mer

- Er ikke der følelsesmessig

Selv om det forelskede paret allerede har giftet seg to ganger, skal de likevel ha et tredje bryllup i Italia om ikke lang tid. Det skriver Entertainment Tonight.

Alle gode ting er tre sies det? Denne gangen kommer det ifølge nettstedet til å være et større og mer eksklusivt bryllup. Det mange også lurer på nå er om eksen Scott Disick (38) vil være til stede.

SÅRET: Scott Disick forteller Kourtney Kardashian at han blir såret når hun er med andre. Video: Bilder fra HayU hos TV 2 Sumo. Vis mer

Overfor Entertainment Tonight forteller en kilde at Scott sannsynligvis ikke vil være til stede for å se at eksen gir sitt «ja» til noen andre, og per nå forventes det ikke at han vil ankomme bryllupet.

- Scott er ikke nødvendigvis på et sted hvor han ønsker å se Kourtney gifte seg, forteller kilden, og fortsetter:

- Han er bare ikke der følelsesmessig ennå. Kourtney vil ikke ha ham der hvis han kommer til å oppføre seg rart på grunn av det.

- Svært skuffet

Mandag denne uken giftet Kourtney og Travis seg for andre gang, men det skal ha vært en liten og intim seremoni, der de inviterte kun én gjest hver.

- Alle i Kourtneys familie var opptatt på søndag, og det skjedde veldig i siste liten. De bestemte seg for å ha bare Kourtneys bestemor, MJ, fra hennes side og Travis' far fra hans side til Santa Barbara-bryllupet. MJ var så glad og synes Kourtney og Travis virkelig er en god match.

PREMIERE: Den nye serien til Kardashian-familien, «The Kardashians», har premiere på Hulu 14. april. Video: Hulu Vis mer

Ifølge kilden overfor nettstedet skal Scott ha tilbrakt tid med de tre barna deres Mason (12), Penelope (9) og Reign (7) under bryllupet i Santa Barbara, og skal ha vært svært opprørt for at han ikke visste noe om det.

Videre kommer det frem at han skal ha funnet ut om det gjennom sosiale medier og venner som tydelig var opprørt på hans vegne. Kilden forteller at han likevel vil prøve å være så støttende han kan.

LES OGSÅ: - Ikke lenger bestevenner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer