HEDRET: Sossen Krohg og Anette Hoff ble tildelt Hedersprisen under lørdagens «Gullruten» på TV 2, og ble hedret med sang av Didrik Solli-Tangen. Foto: Scanpix
HEDRET: Sossen Krohg og Anette Hoff ble tildelt Hedersprisen under lørdagens «Gullruten» på TV 2, og ble hedret med sang av Didrik Solli-Tangen. Foto: ScanpixVis mer

Derfor sitter hun i rullestol

Plutselig gikk det veldig galt for «Hotel Cæsar»-stjernen.

SEHER.NO: Under lørdagens prisutdeling av «Gullruten», var det de to «Hotel Cæsar»-stjernene Sossen Krohg (86) og Anette Hoff (48) som ble tildelt den ærefulle hedersprisen. Men under den store festen måtte 86-åringen Sossen Krohg ty til rullestol og hjelp fra Hoff og en annen «Cæsar»-kollega, Tom Sterri (49).

Årsaken til det er, ifølge Her og Nå, at da Sossen skulle bruke sine nyvaskede tøfler i sitt eget hjem, gikk det hele veldig galt. Sålene ble såpeglatte og førte til at hun snublet og slo både hodet og hoften.

- Det er ikke bare-bare å bli eldre. Det merkes ettersom årene går. Men Sossen er en oppegående dame som gjerne unner seg en fest, sier «Hotel Cæsar»-regissør Tom Sterri til bladet.

Etter å ha mottatt Hedersprisen, skal de alle tre ha feiret til langt ut i de små timer - sammen med resten av Norges kjendiselite.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Nå blir hun filmstjerne