IKKE VERPESYK: "The Illusionist"-stjernen Jessica Biel har ingen planer med å stifte familie med Justin Timberlake med det første... Foto: All Over Press
IKKE VERPESYK: "The Illusionist"-stjernen Jessica Biel har ingen planer med å stifte familie med Justin Timberlake med det første... Foto: All Over PressVis mer

Derfor sier hun nei til barn

Jessica Biel har nok med å passe på hunden...

SEHER.NO:  Det har den siste tiden hersket full forvirring om forholdet mellom Hollywood-skjønnheten Jessica Biel (27) og popprinsen Justin Timberlake (28).

Den siste tiden har paret blitt fotografert sammen flere ganger, og flere kilder hevder det går bedre enn noensinne mellom dem.

Men tross gjenforeningen, har ikke Biel noen planer om å slå seg til ro og stifte familie med "My Love"-sangeren ennå.

Hun har nemlig mer enn nok med å ta seg av hunden, Tina, og sier ifølge FemaleFirst at barn ikke er i planene nå. 

- Det er ikke aktuelt for meg for øyeblikket. Jeg har en hund, og det er vanskelig nok! forteller hun til nettstedet.

27-åringen er for tiden travelt opptatt med å jobbe, og er aktuell med innspillingen av actionfilmen "The A-Team", hvor hun har lært seg å avfyre våpen.

- Jeg har ikke skutt noe særlig med maskinpistoler før, og nå gjør jeg det mye. Det er fantastisk å kunne forstå hvordan man bruker disse våpnene!

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til1901!

LES OGSÅ: - Hun vil ikke akseptere det