Tiril Eckhoff:

Derfor sier de ikke «elsker deg»

Tiril Eckhoff og kjæresten har vært sammen i ti år.

BESTEVENN OG KJÆRESTE: Det er slik Tiril Eckhoff beskrev kjæresten da de nylig kunne feire ti år sammen. Foto: Berit Roald / NTB
BESTEVENN OG KJÆRESTE: Det er slik Tiril Eckhoff beskrev kjæresten da de nylig kunne feire ti år sammen. Foto: Berit Roald / NTB Vis mer
Publisert

Tidligere denne måneden kunne skiskytterstjernen Tiril Eckhoff (31) og kjæresten Ånund Lid Byggland (31) feire ti år som par.

Jubileet delte førstnevnte med følgerne sine på Instagram, hvor hun skrev følgende til flere bilder av de to:

«Ti år sammen. 1/3 av livet med deg, Ånund. Bestevenn og kjæreste, livet med deg er helt unikt».

- Blir så klissete

Skiskytteren og kjæresten åpner seg også ytterligere om forholdet i et større intervju med KK, hvor de blant annet avslører at de ikke sier «elsker deg» til hverandre, men heller bruker «ILU», som står for «I Love You».

Hvorfor, kan de også røpe.

- Vi har liksom konkludert med at jeg elsker deg er litt for voldsomt, forklarer Ånund, mens Tiril legger til:

- Da er det nesten som at en av oss har vært utro. Det blir så klissete.

Ifølge Ånund vet de begge at de elsker hverandre, og derfor ikke trenger å si det for å bekrefte det.

PRIVAT: Marte Bratberg har tidligere holdt forholdet sitt veldig privat, og ikke delt navnet på kjæresten. Da hun gjestet podkasten til Iselin Guttormsen: «G-Punktet», forklarte hun hvorfor. Vis mer

- Jeg er glad i deg har jo også en tyngde ved seg. Vi har en gjensidig følelse av at vi begge elsker hverandre, derfor trenger vi liksom ikke si det høyt, forklarer Ånund.

Se og Hør har vært i kontakt med Tiril Eckhoff, som ikke ønsker å kommentere saken.

Langdistanseforhold

Som toppidrettsutøver må paret naturligvis tilbringe mye tid fra hverandre. Overfor Dagbladet har Tiril tidligere avslørt hvordan de holder kontakten.

- Mye via FaceTime. Vi prater mye sammen. Alle skjønner seg neppe på langdistanseforhold. Det er merkelige greier. Du er nødt til å stole på den du er sammen med i dette gamet, sa hun.

IKKE LETT: David Eriksen hadde ikke trodd at en kaffe med Hedvig skulle lede til et tre år langt forhold. Nå får seerne bli enda bedre kjent med manageren, kjæresten og familien hans. Reporter: Thea Hope. Video: Madeleine Liereng Vis mer

Hun påpekte videre at de «heldigvis er vant til det».

- Han vet hvordan gamet er - og hvor viktig det er å unngå sykdom. Nå har han blitt lærer, så han får jo alle disse barnesykdommene. Og det er bortimot livsfarlig for meg når jeg konkurrerer hele vinterhalvåret, sa hun om kjæresten i 2019.

LES OGSÅ: Nå viser hun frem kjæresten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer