VENTER TIL NYÅRET: Rob Kardashian og Blac Chyna har bestemt seg for å sette en midlertidig stopper for den pågående krangelen før jul. Foto: NTB Scanpix
VENTER TIL NYÅRET: Rob Kardashian og Blac Chyna har bestemt seg for å sette en midlertidig stopper for den pågående krangelen før jul. Foto: NTB ScanpixVis mer

Rob Kardashian og Blac Chyna:

Derfor setter skandaleparet den bitre striden på pause

Ønsker en fredelig julefeiring.

Forholdet mellom realitystjernen Rob Kardashian (31) og ekskjæresten Blac Chyna (30) har ikke akkurat vært en dans på roser. Man kan trygt beskrive forholdet som turbulent, med grove anklager og hemningsløse krangler.

Det er over et år siden det stormet som verst da Rob delte nakenbilder av Blac Chyna i sosiale medier, og rettet også grove anklager mot henne om blant annet misbruk av rusmidler - og utroskap.

Rob har i senere tid gått til sak mot sin tidligere forlovede, og har anklaget henne for mishandling. Etter at datteren Dream Renée (2) kom til verden i november 2016, har krangelen også handlet om omsorgsrett for den lille jenta.

Se dette innlegget på Instagram

Happy Sunday 😎

Et innlegg delt av Blac Chyna (@blacchyna)

Tar opp kampen på nyåret

Nå kan det derimot se ut til at eksparet har bestemt seg for å sette en midlertidig stopper for dramatikken før jul. Rob og Chyna har nemlig et håp om å kunne finne en løsning uten å gå rettens vei, ifølge Page Six.

Den juridiske striden mellom eksparet handler hovedsakelig om utbetaling av barnebidrag for datteren, ifølge People. Rob ønsker nemlig å nedjustere det månedlige beløpet han betaler til eksen Chyna.

Ifølge Page Six skulle Rob og Chyna angivelig i retten denne uken, men det ser ut til å ha blitt avlyst. Eksparet skal enda ikke ha blitt enige, men ønsker å sette uenighetene sine til side for å feire en fredelig jul sammen med sine familier.

Derimot skal de to ta opp kampen igjen på nyåret, ifølge nettstedet.

DRISTIG: Blac Chyna, reality-stjernen Rob Kardashians omstridte ekskjæreste, vekket oppsikt på den røde løperen under BET Awards 2018. 30-åringen overlot lite til fantasien i dette vågale antrekket. Video: NTB Scanpix / Splash News Vis mer

I lang tid skal Rob ha betalt 170 000 kroner i måneden til Chyna, en sum han ønsker å få nedjustert, ettersom han angivelig ikke lenger har råd til å gå ut med et så stort beløp. I dokumenter fra november som The Blast sitter på, gjengitt av People, hevder Rob at det vanskelige forholdet til Chyna har ødelagt karrieren hans - og hindret ham i å tjene penger.

VANSKELIG FORHOLD: Rob mener at forholdet til Chyna har ødelagt karrieren hans og hindret ham i å tjene penger. Foto: NTB Scanpix
VANSKELIG FORHOLD: Rob mener at forholdet til Chyna har ødelagt karrieren hans og hindret ham i å tjene penger. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg har ikke tatt del i filmingen av noen episoder av «Keeping Up With The Kardashians» siden i sommer, da Chyna fikk opprettet et besøksforbud mot meg. Dette ble spredt i offentligheten og jeg ble gransket av pressen, sa han i en egen erklæring, ifølge nettstedet.

- Det har vært en utrolig vanskelig tid for meg følelsesmessig, og jeg har ingen ønsker om å fortsette å være en del av realityshowet. Jeg vil fortsette å opprettholde privatlivet mitt, utforske andre forretningsmuligheter og prøve å komme meg på beina igjen - etter de følelsesmessige skadene jeg har blitt påført i løpet av de siste månedene, fortsatte han.

Ber Chyna betale ham

Ifølge People skal Rob ha tjent minimum 8,5 millioner kroner da han var med realityserien. I 2018 fikk han «bare» 426 000 kroner per episode han var med i, skriver nettstedet.

Rob hevder videre at hans månedlige inntekt har gått fra nesten 850 000 kroner til 85 000 kroner etter bruddet fra Chyna. Hun skal derimot skal ha tjent rått på forholdet deres, og all medieoppmerksomheten. Ifølge nettstedet tjener Chyna rundt 511 000 kroner i måneden - og går angivelig god for over 13,6 millioner kroner.

Se dette innlegget på Instagram

Hi

Et innlegg delt av Rob Kardashian (@robertkardaashian)

Rob ber derfor nå Chyna om å betale ham støtte. Tobarnsmoren har gått imot kravene om å nedjustere barnebidraget, og anklager Rob for å «manipulere» sin egen økonomiske situasjon.

Videre skriver nettstedet at alle økonomiske utbetalinger i forhold til barnebidrag ble stoppet, mens eksene prøver å komme til enighet.

SKANDALEPAR: Se oppsummeringen av parets turbulente forhold! Vis mer Vis mer

Kom med stikk til Rob

Etter uttalelsene til Rob i november bestemte til slutt Chyna seg for å svare. Ifølge People delte sistnevnte en video i midten av november, som ble tolket av flere som et svar til Robs uttalelser.

Videoen viste tre biler parkert utenfor et hus, tilsynelatende hennes egne kjøretøy og bopel. De tre bilene, en Rolls-Royce, en Ferrari og en Bently, er svært dyre.

Mange mente derfor at dette var et spark mot Kardashian, og et bevis på at hun ikke trenger pengene hans. Videoens tilhørende tekst er også et tydelig tegn på dette.

«Jobb hardt, lek hardere. Mine ting! Ingen hjelp! Ikke noe barnebidrag. Slutt med de jævla løgnene», skrev hun under videoen, som ble lagt ut rundt midnatt norsk tid.

I ettertid er imidlertid innlegget med videoen blitt slettet fra kontoen hennes, av uvisse grunner.

Se dette innlegget på Instagram

Solid Foundation | @fashionnova

Et innlegg delt av Blac Chyna (@blacchyna)

Ifølge CelebrityNetWorth er den tidligere stripperen, som i dag tjener store penger på sponsede innlegg, opptredener og sosiale medier, verdt rundt fire millioner dollar. I dagens kurs tilsvarer det i overkant av 34 millioner kroner.

LES OGSÅ: - Hun prøver å provosere ham

Emilie ble millionær: - Trodde jeg skulle besvime!

Emilie ble millionær: - Trodde jeg skulle besvime!

Annonsørinnholdfra NORSK TIPPING
Fansen raser etter spøk om bruddet til Khloé

Fansen raser etter spøk om bruddet til Khloé

Her er årets «Paradise Hotel»-deltakere

Her er årets «Paradise Hotel»-deltakere

- Han vil utnytte at jeg er kjendis

- Han vil utnytte at jeg er kjendis

- Hun er det fineste vi noen gang har sett

- Hun er det fineste vi noen gang har sett

Skal ha forårsaket Tristan-skandalen

Skal ha forårsaket Tristan-skandalen

Spørsmålene Ørjan Burøe nekter å svare på

Spørsmålene Ørjan Burøe nekter å svare på

- Det var et voldsomt og smertefullt brudd

- Det var et voldsomt og smertefullt brudd

Kom med toppløs-stikk mot kompisen

Kom med toppløs-stikk mot kompisen

Får fansen til å klø seg i hodet med dette bildet

Får fansen til å klø seg i hodet med dette bildet

Ble bestemor for syvende gang

Ble bestemor for syvende gang

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder
Postadresse
Boks 1184 Sentrum, 0107 Oslo
Besøksadresse
Karvesvingen 1, 0579 Oslo
Sentralbord
21 30 10 00
Ansvarlig redaktør
Ulf André Andersen
Redaktør seher.no
Jonas Jørstad
Utgiverselskap
Aller Media AS
Powered by
Labrador CMS
Tips oss på sms 2255