Emil Hegle Svendsen og Samantha Skogrand:

Derfor setter de bryllupet på vent

Emil Hegle Svendsen og Samantha Skogrand haster ikke med giftemålet.

PÅ FILMPREMIERE: - Vi er på date i kveld, sa Emil Hegle Svendsen og Samantha Skoggrand til Seoghør.no torsdag kveld. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
PÅ FILMPREMIERE: - Vi er på date i kveld, sa Emil Hegle Svendsen og Samantha Skoggrand til Seoghør.no torsdag kveld. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Torsdag kveld gjestet skiskytter-stjernen Emil Hegle Svendsen (32) og programleder-kjæresten Samantha Skoggrand (28) premieren på «Borgs vs. McEnroe» på Gimle kino i Oslo.

For en tid tilbake ble det kjent at Emil og Samantha har forlovet seg, men enn så lenge har de ingen planer om å gifte seg, forteller de til Seoghør.no.

- Vi har bestemt oss for hva slags bryllup vi har lyst på, men vi har ikke bestemt oss for noe mer enn det egentlig, altså når det blir og hvor.

SUPERPAR: Samantha Skogrand og Emil Helge Svendsen flyttet sammen etter å ha vært sammen i et halvt år, og er fremdeles like forelsket. Foto: Andreas Fadum
SUPERPAR: Samantha Skogrand og Emil Helge Svendsen flyttet sammen etter å ha vært sammen i et halvt år, og er fremdeles like forelsket. Foto: Andreas Fadum Vis mer

- Vi har litt mye å gjøre med både ny job og OL om dagen, så vi har ikke satt noen konkrete planer. Vi får ta det litt med ro tror jeg, det er så mye som skjer.

Vil kose seg med planleggingen

I januar 2014 kunne Seoghør.no avsløre at TV 2-profilen og skiskytteren hadde blitt et par.

Et halvt år senere flyttet paret sammen på Vinderen i Oslo, og to dager før jul i fjor gikk skiskytter-stjernen ned på kne.

Til Seoghør.no sier de at de enn så lenge tar ting med ro.

- Jeg har som sagt akkurat begynt i ny jobb og nå er det OL- sesong; når det er fire år mellom hver gang så krever det mye. Nå har jeg også lest og hørt mye om bryllupsplanlegging, og det virker ganske omfattende, så jeg tror det er lurt å være litt føre var, sier Samantha.

- Forhåpentlig skal vi jo bare gifte oss en gang, så da er det jo mye hyggeligere å kunne kose seg litt med planleggingen.

Møttes på nett

Flere har tidligere hevdet at paret møttes da Samantha jobbet som sportsanker i TV 2, men i et intervju med Dagbladet i juli avfeide 27-åringen ryktene, og avslørte hvordan hun egentlig møtte sin forlovede.

Klipp fra TVNorge-programmet "4 stjerners middag": Fridtjof Såheim spør Samantha Skogrand om hun treffer andre menn når skiskytter-kjæresten Emil er i sesong. Vis mer

- Jeg var ikke ute i felt da jeg jobbet som sportsanker, så vi hadde ikke mulighet til å møtes på den måten. Vi er litt moderne sånn sett og møttes på nett, via sosiale medier, fortalte hun til avisen.

Ifølge Samantha skal det ha vært skiskytterkjæresten som tok kontakt, men hun innrømte at han ikke alltid er enig i det.

Støtter kjæresten

Det var etter at duoen ble tatt på fersken da de flørtet gjennom sosiale medier, at de til slutt bekreftet forholdet.

Skogrand har flere ganger lettet på sløret om forholdet med skiskytteren, og hun får aldri skrytt nok av ham.

Under et intervju med Se og Hør i mars i fjor, åpnet også Emil seg om samboerskapet med den blide 27-åringen.

- Hun er en fantastisk støtte for meg, og står ved min side uansett resultat, sa han.

Det gikk imidlertid litt tid før de bestemte seg for å satse for fullt på hverandre.

- Jeg hadde en del igjen av sesongen og hadde ikke tid til kjæreste, men vi holdt kontakten og møttes sporadisk. Jeg skjønte vel innerst inne at jeg ikke måtte la henne slippe. Jeg var tidlig betatt, mintes trønderen til ukebladet.

LES OGSÅ: - Savnet kommer når jeg blir pratesyk i sofaen hjemme

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer