NY KJÆRESTE: Selv om Emma ennå ikke har bekreftet det selv, hevdes det at hun for tiden er sammen med rockeren George Craig. Foto: Stella Pictures
NY KJÆRESTE: Selv om Emma ennå ikke har bekreftet det selv, hevdes det at hun for tiden er sammen med rockeren George Craig. Foto: Stella Pictures Vis mer

Derfor ser hun slik ut

Den nye frisyren dreier seg ikke kun om å se bra ut...

SEHER.NO: Da «Harry Potter»-stjernen Emma Watson (20) viste fram et nytt bilde av seg selv med kort hår forrige uke, var det mange av hennes fans som ble sjokkerte. Kommentarene var delte, enkelte syntes det så veldig bra ut, andre var mer skeptiske.

Nå viser det seg at det ligger en grunn bak stjernens nye look. Emma forsøker nemlig å skaffe seg rollen som Lisbeth Salander i filmen «The Girl With The Dragon Tattoo», som er basert på Stieg Larssons populære bok. Det skriver The Sun.

«Hennes nye sveis dreier seg ikke kun om være trendy. Den er også et forsøk på å skaffe henne den største ledige rollen i Hollywood», skriver avisen.

- Emma har vært på audition med regissør David Fincher, og klipt håret for å passe rollen. Rollefiguren er en pøbel og goth-lignende jente med kort hår, sier en kilde til avisen.

Filmen er en del av en trilogi, og om Emma får rollen, har hun sikret seg mye arbeid i tiden som kommer. Og skulle hun få den, vil denne jobben stå i sterk kontrast til rollen hun hadde i «Harry Potter»-filmene.

Salander ender nemlig opp i noen svært grafiske sexscener med både menn og kvinner. I enkelte av scenene er det også vold.

Men The Sun skriver at Watson møter sterk konkurranse til å skaffe seg rollen. Flere skuespillere er koblet til rollen, blant annet Ellen Page, Carey Mulligan, Kristen Stewart og Natalie Portman.

Watson skrev selv følgende om sin nye frisyre på Twitter:

«Jeg klipte meg kort for noen dager siden. Det føles helt herlig. Det var den mest frigjørende tingen noensinne».

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Sjekk den sveisen!