Sarah Jessica Parker:

Derfor ser hun ikke på «Sex og singelliv»

- Jeg ser aldri på gamle episoder.

HOLDER SEG UNNA: I et intervju med det amerikanske nettstedet People, avslører «Sex og singelliv»-stjernen sine tv-vaner. Foto: NTB Scanpix
HOLDER SEG UNNA: I et intervju med det amerikanske nettstedet People, avslører «Sex og singelliv»-stjernen sine tv-vaner. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Du husker sikkert de fire jentene fra serien som rullet over tv-skjermer verden over fra 1998 til 2004. Carrie, Samantha, Miranda og Charlotte samlet millioner av seere gjennom seks sesonger av den HBO-produserte serien. I 2008 kom også filmen om de fire jentene, og 2010 kom film nummer to av «Sex og singelliv».

Nå om dagen er hovedrolleinnehaveren, Sarah Jessica Parker (53), aktuell med HBO-serien «Divorce», hvor hun spiller rollen som Frances, som går gjennom en skilsmisse etter at hun har vært utro.

Nå, 20 år etter at den første episoden av serien var på lufta, avslører Sarah Jessica Parker (53), at hun aldri ser på «Sex og singelliv» - selv ikke når hun kommer over en reprise på tv.

- Jeg ser masse på TV, og jeg kommer over gamle episoder, men jeg ser aldri på dem, aldri, sier hun til People.

Hun røper nemlig at hun aldri ser på noe hvor hun selv er med, enten det måtte være serier eller filmer.

Parker forteller også til nettstedet at hun tror det er en grunn til at serien har tålt tidens tann, og fortsatt er så populær som den er. Hun tror at seriens temaer, som vennskap og søken etter et hjem og kjærlighet er viktige.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer