Sarah Jessica Parker:

Derfor ser hun ikke på «Sex og singelliv»

- Jeg ser aldri på gamle episoder.

<strong>HOLDER SEG UNNA:</strong> I et intervju med det amerikanske nettstedet People, avslører «Sex og singelliv»-stjernen sine tv-vaner. Foto: NTB Scanpix
HOLDER SEG UNNA: I et intervju med det amerikanske nettstedet People, avslører «Sex og singelliv»-stjernen sine tv-vaner. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Du husker sikkert de fire jentene fra serien som rullet over tv-skjermer verden over fra 1998 til 2004. Carrie, Samantha, Miranda og Charlotte samlet millioner av seere gjennom seks sesonger av den HBO-produserte serien. I 2008 kom også filmen om de fire jentene, og 2010 kom film nummer to av «Sex og singelliv».

Nå om dagen er hovedrolleinnehaveren, Sarah Jessica Parker (53), aktuell med HBO-serien «Divorce», hvor hun spiller rollen som Frances, som går gjennom en skilsmisse etter at hun har vært utro.

Nå, 20 år etter at den første episoden av serien var på lufta, avslører Sarah Jessica Parker (53), at hun aldri ser på «Sex og singelliv» - selv ikke når hun kommer over en reprise på tv.

- Jeg ser masse på TV, og jeg kommer over gamle episoder, men jeg ser aldri på dem, aldri, sier hun til People.

Hun røper nemlig at hun aldri ser på noe hvor hun selv er med, enten det måtte være serier eller filmer.

Parker forteller også til nettstedet at hun tror det er en grunn til at serien har tålt tidens tann, og fortsatt er så populær som den er. Hun tror at seriens temaer, som vennskap og søken etter et hjem og kjærlighet er viktige.

- Som unge voksne ønsker nok mange å oppleve at venner blir som familie, sier hun, og legger til at det noe man bør jobbe for, opplyser skuespilleren til People.

<strong>DEN GANG DA:</strong> De fire skuespillerne har opplevd stor suksess med «Sex og singelliv». Foto: NTB Scanpix
DEN GANG DA: De fire skuespillerne har opplevd stor suksess med «Sex og singelliv». Foto: NTB Scanpix Vis mer

Heftig krangel om en tredje film

Selv om Parker mer enn gjerne snakker om glansdagene fra innspillingen av «Sex og singelliv», har ikke alt bare vært rosenrødt for skuespilleren.

Da ryktene om en tredje «Sex og singelliv»-film verserte på det verste høsten 2017, ga Parker sin kollega Kim Cattrall (62), som spiller Samantha i serien, skylden for at filmplanene ble skrinlagt.

Sarah Jessica Parker hevdet at den tredje filmen ble skrinlagt på grunn av Cattralls urimelige og kostbare krav. Cattrall på sin side, avkreftet disse påstandene og hevdet at hun hele tiden ikke ønsket å delta i en tredje «Sex og singelliv»-film.

<strong>UVENNER:</strong> Kim Cattrall og Sarah Jessica Parker er ikke på talefot, og det hele toppet seg under krangelen om en eventuell tredje film om jentene fra New York. Foto: NTB Scanpix
UVENNER: Kim Cattrall og Sarah Jessica Parker er ikke på talefot, og det hele toppet seg under krangelen om en eventuell tredje film om jentene fra New York. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg har sagt nei til filmen i et over ett år på grunn av andre prosjekter. Derfor er det utrolig at jeg nå leser negative nyheter om meg selv og at jeg skal ha vært en diva, sa Cattrall i et intervju med Piers Morgan i oktober 2017.

Cattrall fortalte også i intervjuet at hun og Parker aldri har vært venninner, og at hun synes Parker burde vært hyggeligere.

<strong>UNGE OG VAKRE:</strong> Til tross for at serien har gått på tv i over 20 år, er den stadig populær og tiltrekker seg nye seere. Foto: AP
UNGE OG VAKRE: Til tross for at serien har gått på tv i over 20 år, er den stadig populær og tiltrekker seg nye seere. Foto: AP Vis mer

- Utelukker ikke enda en film

Parker og Cattrall er kjent for å ha et svært ambivalent forhold til hverandre, og tidligere i år uttrykte Parker skuffelse etter at det ble klart at en tredje film ble lagt på hylla.

- Jeg er skuffet. Vi hadde et vakkert, morsomt, hjerteskjærende og troverdig manus. Jeg er ikke bare skuffet over at jeg ikke får fortalt historien og får oppleve dette, men jeg er skuffet på vegne av publikum, fortalte stjernen tidligere uttalt til Extra.

Til tross for at det er vært mye bråk rundt de nye filmplanene, avkrefter Sarah Jessica Parker likevel ikke en tredje film i intervjuet med People.

LES OGSÅ: Langer ut mot «Sex og singelliv»-kollegaen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer