«Paradise Hotel» 2017:

Derfor sendte Sophie seg selv ut av «Paradise Hotel»

Sophie Vågsæter ga de andre deltakerne hakeslepp i kveldens episode. 

NEKTER Å STILLE SEG BAK EN GUTT: Under parseremonien står Soph igjen til slutt. Uten partner. Hun tar et utradisjonelt valg. Video: TV3 Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Utfallet i kveldens parseremoni i reality-serien «Paradise Hotel», ble litt utenom det vanlige.

Etter en uke med mye hemmelig taktikkprat og usikre avtaler inne på hotellet, fikk Sophie Vågsæter (24) til slutt nok, og valgte å trekke seg fra konkurransen.

I episoden forklarer 24-åringen at hun ikke følte at hun kunne stole på noen der inne, og derfor ønsket å vende nesa hjem til Norge.

  • Se video øverst i saken!

Vågsæter var partner med Morten Botten (20) den siste tiden, men hun følte seg etter hvert usikker da hun oppdaget at han hadde taktiske samtaler med noen av de andre jentene.

- Jeg bestemte meg i løpet av den dagen, da jeg skjønte at det ikke kom til å gå min vei. Jeg valgte å sende meg selv hjem fordi jeg ikke kom overens med noen på det tidspunktet. Da jeg kom inn på hotellet igjen, var gruppa allerede sammenspleiset og jeg var en stor trussel fordi jeg er smart og en sterk spiller. Derfor ville ingen ha meg der, utenom Morten, sier hun til Seoghør.no.

Saken fortsetter nedenfor.

TRAKK SEG: Sophie Vågsæter overrasket da hun fortalte at hun ikke ville stille seg bak noen av guttene under parseremonien. Foto: TV3
TRAKK SEG: Sophie Vågsæter overrasket da hun fortalte at hun ikke ville stille seg bak noen av guttene under parseremonien. Foto: TV3 Vis mer

- Da jeg skjønte at Morten ikke klarte å stå imot en så stor gruppe og begynte å høre på dem, slo tanken meg: «Ikke søren om de skal sende meg hjem», sier hun.

Sophie Vågsæter kom inn igjen i konkurransen for to uker siden, etter at hun ble sendt hjem i andre uken av innspillingen.

- Man blir fort en stor trussel

Sophie Vågsæter avkrefter overfor Seoghør.no at hun følte seg utestengt eller mobbet av de andre deltakerne, selv om man kan få inntrykk av det i programmet.

Imidlertid synes hun det ble vanskelig å være på hotellet etter at hennes to gode venninner, Rebecca Forsbäck og Martine Johansen røk ut.

- Denne sesongen var basert på sterke kvinner, men jeg føler selv at jeg er den eneste som faktisk har hatt bein i nesa hele veien. Det står jeg for. Alle de jentene som er der ville ha meg ut fra dag én, så det er ingenting jeg kunne ha gjort annerledes. Man blir fort en stor trussel for de andre når man har en sterk personlighet, er smart og lur i tillegg, sier hun og legger til at hun ikke var med i programmet verken for å få seg venner eller for å finne kjærligheten.

- Jeg får meg ikke nye bestevenner på noen få uker eller måneder, for det tar lang tid å skape så sterke bånd. Det har imidlertid vært en opplevelse for livet og jeg har bare kommet sterkere ut av hele opplevelsen selv. Noen har jeg veldig god kontakt med, mens andre snakker jeg ikke med i det hele tatt. Når det er sagt, er alle gode venner på utsiden og det er ingen sure miner den dag i dag.

Saken fortsetter nedenfor.

HVA SKAL JEG VELGE?: Kine Falch utfordrer «Paradise»-deltakerne med dilemmaer. Video: Lise Rafaelsen Vis mer

- Feil fremstilt

Morten Botten, som var Sophies partner den siste tiden, uttaler også overfor Seoghør.no at han ikke mener at noen stengte Vågsæter ute.

Han mener imidlertid at hun ødela for seg selv da hun lot som at hun følte seg utenfor overfor de andre deltakerne.

- Skuespillet hennes gikk alt for langt, og det skapte dårlig stemning i gruppa. Måten hun oppførte seg på, syntes jeg ikke noe om. Det skuespillet hun holdt, det hadde jeg ingenting med å gjøre. Jeg syntes klippingen i dagens episode var helt forferdelig... De framstiller både Sofie og meg som mobbere, noe som ikke er tilfelle i det hele tatt. Jeg hadde ikke forventet at hun skulle sende seg selv hjem, sier han.

Han forklarer også at han hadde forklart til Sophie at han kom til å velge Sofie Nilsen (21) i stedet for henne, slik at hun kunne finne en annen løsning.

- Jeg skjønner godt at hun føler seg dolket i ryggen. Jeg unnskyldte meg inne på hotellet og det har jeg også gjort etter at vi kom hjem. Paradise er et spill, og det er alle veldig bevisst på. Sophie og jeg er gode venner i dag, sier han.

Saken fortsetter nedenfor.

FIKK NY PARTNER: Morten Botten ble partner med Sofie Nilsen under kveldens parseremoni. Foto: TV3
FIKK NY PARTNER: Morten Botten ble partner med Sofie Nilsen under kveldens parseremoni. Foto: TV3 Vis mer

Flørtet med kjent fotballspiller

Den 24 år gamle Stranda-jenta var allerede et kjent fjes for mange før hun sjekket inn på luksushotellet i Mexico.

I fjor høst fikk hun nemlig massiv oppmerksomhet i media etter at hun sto frem som den tidligere flammen til Manchester United-stjernen Antonio Valencia (31).

Flere utenlandske medier publiserte bilder av brunetten sammen med fotballspilleren, og overfor Seoghør.no har hun forklart hvordan romansen oppsto.

- Jeg snakket med Antonio i cirka halvannet år via Instagram før han spurte meg om jeg ville besøke ham. Jeg tenkte bare: «Hvorfor ikke?»

Se video nedenfor:

DATET FOTBALLSPILLER: Sophie Vågsæter forteller om hvordan det var å våkne opp til bilder av seg selv i den britiske tabloidavisa The Sun. Hun var i London for å besøke Manchester United-spilleren Antonio Valencia. Video: Lise Rafaelsen Vis mer

LES OGSÅ: Her utfordres «Paradise»-kjendisene

Få siste nytt fra Paradise Hotel rett på Messenger. Meld deg på under!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer