Kim Kardashian West:

Derfor sendte Kim sin yngste datter bort

- Kan du plis ta henne?

UTEN SØSTEREN: Kim Kardashian West har sendt bort yngste datteren Chicaco. Her med sin eldste datter North tidligere i år. Foto: NTB Scanpix
UTEN SØSTEREN: Kim Kardashian West har sendt bort yngste datteren Chicaco. Her med sin eldste datter North tidligere i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I januar kunne Kim Kardashian West (38) og Kanye West (41) dele den glade nyheten om at de var blitt foreldre for tredje gang. Lille Chicago kom til verden ved hjelp av surrogati, og har det siste året blitt mer og mer synlig i sosiale medier.

Foreldrene hennes deler flittig blinkskudd av den lille sjarmøren, men tidligere denne uken var det derimot tante Khloé Kardashian (34) som viste frem lille Chicago.

På besøk hos tante

På sin Instagram-story har Khloé de siste dagene vist frem tantebarnet og sin egen datter True (7 mnd), og flere har undret seg over hvorfor Chicago, på bare elleve måneder, er langt borte fra foreldrene sine.

På et av bildene ser man den lille jenta mens hun strekker ut hånden sin til True, og på det andre sover de to jentene i baksete på Khloés bil.

Da Kim lanserte sin nyeste parfyme denne uken, kunne hun imidlertid avsløre hvorfor datteren ikke er hjemme med sine to eldre søsken, North (5) og Saint (3).

Saken fortsetter nedenfor.

TAKK FOR I DAG: På Instagram viste Khloé stolt frem de vakre jentene, som begge hadde sluknet etter en lang dag. Foto: Skjermdump / Instagram
TAKK FOR I DAG: På Instagram viste Khloé stolt frem de vakre jentene, som begge hadde sluknet etter en lang dag. Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer
KUSINEKOS: Chicago holdt lille True i hånden. Foto: Skjermdump / Instagram
KUSINEKOS: Chicago holdt lille True i hånden. Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer

- (...) Vi har influensa gående hjemme, sa Kim i et intervju med Extra.

Videre skal 38-åringen ha avslørt at hun sendte Chicago med Khloé til Cleveland for at hun ikke skal bli smittet.

- Jeg sa «Khloé, kan du plis ta henne. Bare for fire dager eller noe, for hun kommer til å bli syk om hun blir hjemme», fortsatte hun.

Selv med en egen liten baby tok Khloé ansvar for niesen, som så ut til å stortrives borte på besøk.

På Instagram har de stolte mødrene delt bilder av de to sammen ved flere anledninger, blant annet da de var på ferie sammen på Bali i oktober.

Saken fortsetter nedenfor.

View this post on Instagram

Besties in Bali

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Surrogati

Da det ble kjent at Chicago var på vei hadde Kim i lang tid gitt uttrykk for at hun ønsket seg flere barn, men at de ikke hadde lykkes på egenhånd. Legene hadde også frarådet henne å prøve, og derfor ble surrogati etter hvert en naturlig løsning for paret.

Ifølge legene har realitydronningen såkalt forliggende morkake, som i verste fall kan føre til store fødselskomplikasjoner. Forliggende morkake er ifølge Norsk Helseinformatikk en tilstand der morkaka helt eller delvis dekker den indre åpningen i livmora, altså den veien barnet skal ut. Tendensen til blødninger vil øke jo nærmere kvinnen kommer termin.

Realitystjernen forhørte seg også med en annen lege, som kom til samme konklusjon.

Etter at Kim Kardashian fikk sitt første barn, var hun åpen om at hun slet med å bli gravid, og at hun lenge trodde at hun ikke kunne bli mor igjen.

Til tross for at Kim tidligere har gitt uttrykk for at hun synes det var «helt forferdelig» å være gravid, erkjente hun i et intervju tidligere i år, at surrogat-avgjørelsen var enda vanskeligere å svelge.

- De som sier eller tror at dette var en kjapp og grei løsning, tar fullstendig feil, meddelte Kim overfor kjendisnettstedet Entertainment Tonight.

View this post on Instagram

Baby Party 💕

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Det var spesielt mangelen på kontroll, basert på det faktum at babyen faktisk ikke vokste inni hennes egen mage, som plaget realitydronningen.

- Jeg stoler selvfølgelig på kvinnen som bærer fram barnet mitt, men det er følelsen av å vite at du har gjennomført to svangerskap, og så er du plutselig ikke til stede i ditt tredje. Det er utrolig rart og vanskelig - definitivt en mye tøffere erfaring enn jeg trodde. En daglig indre kamp, fortalte hun til nettstedet.

Da 38-åringen gikk inn for å benytte surrogati, så hun ikke for seg at prosessen skulle gi følelsesmessige konsekvenser.

LES OGSÅ: - De prøver å bli gravide igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer