Erlend Elias Bragstad:

Derfor selger han leiligheten

Kjendisstylist Erlend Elias selger leiligheten på Lilleaker etter ti år.

SELGER BOLIGEN: Kjendisstylist Erlend Elias Bragstad selger nå leiligheten på Lilleaker i Oslo. Foto: Morten Eik / Se og Hør
SELGER BOLIGEN: Kjendisstylist Erlend Elias Bragstad selger nå leiligheten på Lilleaker i Oslo. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I fjor holdt kjendisstylist Erlend Elias Bragstad (38) på med en liten ryddesjau i leiligheten på Lilleaker i Oslo.

Den sprudlende 38-åringen ville kvitte seg med alt ifra spisestuebord til sko, og la det dermed ut for salg på Finn. Til Se og Hør røpet han den gang at han planla å selge hele leiligheten på sikt.

Før den tid pusset han opp kåken, og Se og Hør fikk bli med inn i stylistens overdådige hjem.

Selger leiligheten

Nå ser det ut til at 38-åringen har gjort alvor av det han sa for over et halvt år siden, for nå ligger Erlend Elias' leilighet ute for salg på Finn.

Når Se og Hør slår på tråden, røper han noe av grunnen til at han selger leiligheten.

FORBANNA: Erlend Elias får nok når de andre driver å baksnakker han. Vis mer

- Det er ti år siden jeg kjøpte den. Det er deilig å komme seg litt videre.

Den tidligere «Farmen»-deltakeren vet imidlertid ikke hvor han forflytter seg videre.

- Jeg vet ikke. Jeg føler at det er så mye impulser og ting som skjer i livet. Jeg er midt i en fase, og trenger bare en ny forandring, meddeler han.

SKAL SELGE: Erlend Elias fotografert i leiligheten på Lilleaker som nå skal selges. Foto: NTB Scanpix
SKAL SELGE: Erlend Elias fotografert i leiligheten på Lilleaker som nå skal selges. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Erlend Elias legger ikke skjul på at Lilleaker står hans hjerte nær, og at han gjerne forblir i området, dersom han skal fortsette å bo i hovedstaden.

- Jeg trives godt på Lilleaker. Så, hvis jeg skulle ha blitt i Oslo, så måtte det ha vært på Lilleaker. Her er jeg nærme havet, elven og venner, sier han.

Nordlendingen forteller videre at han har planlagt salget lenge.

38-åringen har bodd i den 50 kvadratmeter store leiligheten i ti år, og nå er den altså lagt ut på markedet. Den er utstyrt med blant annet ett soverom og balkong.

SOVEROMMET: I 2018 var Se og Hør på besøk hos Erlend Elias. Her er han avbildet på soverommet som er inspirert av det kongelige - gullrammer, krystallysekrone og spesiallaget stukkatur. Foto: Morten Eik / Se og Hør
SOVEROMMET: I 2018 var Se og Hør på besøk hos Erlend Elias. Her er han avbildet på soverommet som er inspirert av det kongelige - gullrammer, krystallysekrone og spesiallaget stukkatur. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
STUA: Kjendisstylistens stue viser at han er glad i gull, sølv og luksuriøse stoffer. Foto: Morten Eik/ Se og Hør
STUA: Kjendisstylistens stue viser at han er glad i gull, sølv og luksuriøse stoffer. Foto: Morten Eik/ Se og Hør Vis mer

Leiligheten ligger ute til en prisantydning på 3 950 000 kroner, og er lokalisert på Lilleaker i bydel Ullern i Oslo.

GANG: Erlend Elias poserende i gangen foran inngangspartiet. Foto: Morten Eik/Se og Hør
GANG: Erlend Elias poserende i gangen foran inngangspartiet. Foto: Morten Eik/Se og Hør Vis mer

Ønsket å starte på nytt

Som nevnt solgte Erlend Elias mange av eiendelene sine i fjor. Bakgrunnen var at han hadde blitt svært lei av å leve maksimalistisk.

- Jeg var med på programmet «I lomma på Silje». Der fant vi egentlig ut at jeg var med i helt feil program, fordi mitt problem er at jeg tar vare på alt mulig. Det jeg kjøpte for min første lønning for 20 år siden, ligger fortsatt her. Til og med emballasje har jeg spart på. Jeg er en skikkelig hoarder, fortalte stylisten til Se og Hør.

FYRING: To nye utfordrere sjekker inn på «Camp Kulinaris», og det tar ikke lang tid før Erlend Elias lar seg provosere. Video: Rød Løper/Viafree Vis mer

Og salget er ikke en impulsiv beslutning som er tatt over natta, hevdet kjendisstylisten, som også er forfatter av boka «Erlend Elias - fra Tysfjord til Tigerstaden». I stedet handlet det om en grundig overveielse som følge av et ønske om å starte på nytt, med beina godt plantet på jorda.

FLYTTER: Erlend Elias skal flytte fra leiligheten på Lilleaker. Foto: Pontus Holmenäs / Bygdøy Allé boligfoto
FLYTTER: Erlend Elias skal flytte fra leiligheten på Lilleaker. Foto: Pontus Holmenäs / Bygdøy Allé boligfoto Vis mer

Mistet faren

I august 2018 mistet 38-åringen faren, Per Bragstad (74). Den triste nyheten delte han på Instagram.

«I dag sovnet min kjæreste pappa inn. Du var min bestevenn, mitt forbilde, min bauta, min trygge havn og største støttespiller. Du trøstet meg helt til det siste med din varme og din trygghet. Livet mitt blir aldri det samme», skrev Erlend Elias i innlegget.

Til Se og Hør forklarte han at dødsfallet og den sorgen som fulgte i tiden etter, hadde en klar sammenheng med prosessen han nå går igjennom.

LES OGSÅ: - Jeg fikk ikke sagt farvel engang

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer