Parneviks:

Derfor selger de luksusvillaen

Golfstjernen og familien selger drømmehuset i Florida.

TIL SALGS: Familien Parneviks luksusvilla ligger ute til salgs med en prislapp på 100 millioner svenske kroner. Foto: TV3 / Linus Hallsenius
TIL SALGS: Familien Parneviks luksusvilla ligger ute til salgs med en prislapp på 100 millioner svenske kroner. Foto: TV3 / Linus Hallsenius Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Realityserien om familien Parnevik ble en slager da den begynte å rulle på svenske tv-skjermer for fem år siden - de siste åra har den også hatt suksess her til lands.

Serien, som hadde premiere i 2015, viste familien, bestående av golfstjernen Jesper Parnevik (55), kona Mia Parnevik (52) og barna deres Peg (24), Penny (23), Phillipa (21) og Phoenix (19), sitt hverdagsliv i en villa i Florida, gjerne med flere kjendisgjester på besøk hver uke.

Parnevik-familien vant prisen for «beste realityserie» under Kristallen 2015, en prisutdeling som kan sammenliknes med vår egen Gullruten-utdeling.

Da golfproffen Jesper og familien bygde villaen, som fikk navnet «Casa Mia», gikk de «all in». Med eget spa, kino, treningsstudio, basseng, sandstrand og egen brygge har familien på seks tilsynelatende ikke manglet noe i den amerikanske delstaten.

I november kom imidlertid sjokknyheten om at luksusvillaen skal selges, og ble lagt ut med en prisantydning på 100 millioner svenske kroner. Det er imidlertid først nå familien avslører hvorfor de ønsker å kvitte seg med drømmehuset.

- Nå har vi ryddet og holdt på lenge. Jeg tror det skal bli deilig å flytte. Vi skal ikke sitte med et så stort hus bare Jesper og jeg, forteller Mia i et intervju med svenske Expressen, og legger til at alle barna nå har flytta ut.

- Jesper og jeg er litt gale der. Vi er begge like eventyrlystne, så jeg vet faktisk ikke hva det blir nå - vi har ikke bestemt oss, fortsetter hun.

FÅR REFS: Bianca Ingrosso delte nylig en video på YouTube hvor hun og flere andre svenske influensere festet, danset og klemmet på hverandre. Nå får hun kjeft fra den svenske regjeringen. Vis mer

- Vil tilbake

Mia, som altså er kona til den tidligere golfstjerna, forteller videre at ekteparet enten bygger et mindre hus, eller prøver noe nytt.

- Vi vil alltid ha noe i Florida, for det er der barna våre er født, men jeg vil ha noe mindre, forklarer hun.

Den siste tida har hele Parnevik-familien vært samlet i Sverige som følge av coronapandemien. Det betyr likevel ikke at ekteparet har tenkt til å bli boende der. Etter planen returnere de til USA i begynnelsen av august.

Det er imidlertid ikke bare Jesper og kona som har fått mye oppmerksomhet gjennom førstnevntes karriere og familiens tv-serie. Det samme har nemlig deres fire barn, som alle følges av flere hundre tusen på Instagram.

Mens deres eldste datter Peg gjør det svært godt som artist, deltok deres nest eldste datter, Penny, i Sveriges utgave av «Skal vi danse» tidligere i år.

SUKSESS: Jespers imponerende resultater på golfbanen har gitt den svenske familien anledning til å leve luksuslivet i Florida. Foto: NTB Scanpix
SUKSESS: Jespers imponerende resultater på golfbanen har gitt den svenske familien anledning til å leve luksuslivet i Florida. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Men med stor følgerskare og popularitet har kjendisbarna også fått smake på medaljens bakside.

Hacker delte nakenbilder

For tre år siden ble nemlig Instagram-, Snapchat-, Facebook- og til og med mailkontoen til Penny hacket, ifølge Aftonbladet.

I podkast-programmet «Pillowtalk», som hun har med storesøsteren Peg, avslørte hun at hackingen skjedde etter at hun klikket på en lenke hun burde latt være i fred.

- Jeg fikk en mail fra det jeg trodde var Instagram. Det sto at jeg skulle verifiseres for å få en sånn blå greie bak navnet mitt.

- Jeg bare, «kult!» Det eneste jeg trengte å gjøre var å logge inn på Instagram, fortalte hun i podkasten.

En verifisert konto er en ordning Instagram har som gis til kjente personer, og som signaliserer at kontoen er ekte.

Kort tid etterpå hadde realitystjerna fått en telefonsamtale fra kusina, som fortalte at noen hadde hacket Instagram-kontoen hennes.

Hackeren la først ut et nakenbilde av den 23 år gamle svensken, og deretter et nakenbilde av lillesøsteren Philippa. Da gikk det i svart for Penny.

- Det var det verste av alt. Da var jeg ganske full på en klubb og begynte å gråte. Jeg gråt så mye. Kødd med meg, det er greit. Jeg kan ta det. Men kødd med lillesøsteren min og stormen kommer, sa Penny Parnevik i podkasten.

FORHOLD: Gjennom serien «Wahlgrens verden» har man fått innblikk i livet til datter Bianca Ingrosso og mamma Pernilla Wahlgren. Men forholdet deres har ikke alltid vært så bra som det er i dag. Nå forteller de hva som endret det. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope/Dplay/Rød Løper Vis mer

Videre hyllet hun lillesøsteren for å ha jobbet hele natta med å stenge Instagram, Snapchat og Facebook-kontoene hennes.

LES OGSÅ: Babylykke for YouTube-stjernen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer