Sofie Nilsen og Morten Botten:

Derfor selger de leiligheten

Bare ett år etter de kjøpte sin første leilighet, selger realityparet boligen.

FLYTTEKLARE: Sofie Nilsen (24) og Morten Botten (24) har besluttet å selge leiligheten, som de kjøpte for bare litt over ett år siden. Foto: Ole Johannes Ferkingstad
FLYTTEKLARE: Sofie Nilsen (24) og Morten Botten (24) har besluttet å selge leiligheten, som de kjøpte for bare litt over ett år siden. Foto: Ole Johannes Ferkingstad Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Realityparet Sofie Caroline Nilsen (24) og Morten Botten (24), begge først kjent fra «Paradise Hotel», flyttet sammen til Trondheim i fjor. Allerede året etterpå har de besluttet å selge leiligheten de kjøpte sammen.

I dokusåpen «Bloggerne», der begge medvirker i disse dager, får tv-seerne vite at Morten har bestemt seg for å flytte tilbake til Oslo - da han har fått et jobbtilbud han ikke kan gå glipp av.

Dette skal delvis være grunnen til at de nå velger å flytte på seg atter en gang.

- Livet har endret seg

I et blogginnlegg skriver Sofie at det ikke ligger noe dramatisk bak salget av leiligheten, men at det rett og slett ble for dyrt å ha to leiligheter.

- Da Morten bestemte seg for å flytte til Oslo, ble vi enige om å selge leiligheten innen ett år - da det ble mye kostnader rundt å skulle betale for to steder, skriver 24-åringen på egen blogg.

SELGER: Sofie Nilsen skriver på bloggen at boligsalget stikker i hjertet. Foto: Vidar Alvik/Inviso/Marius Kvalvik, Heimdal Eiendomsmegling
SELGER: Sofie Nilsen skriver på bloggen at boligsalget stikker i hjertet. Foto: Vidar Alvik/Inviso/Marius Kvalvik, Heimdal Eiendomsmegling Vis mer

Hun forteller videre at de var inne på tanken om å leie ut det ene rommet i Trondheim, eller leie ut hele leiligheten for å dekke kostnadene, men konkluderte senere med at dette ikke var aktuelt.

KOSELIG: Sofakroken til Morten og Sofie i Trondheim. Foto: Vidar Alvik/Inviso/Marius Kvalvik, Heimdal Eiendomsmegling
KOSELIG: Sofakroken til Morten og Sofie i Trondheim. Foto: Vidar Alvik/Inviso/Marius Kvalvik, Heimdal Eiendomsmegling Vis mer

- Morten skal jo mest sannsynlig begynne å studere i Oslo, og jeg har jo tenkt å reise en del og være mye i USA. Da vil vi helst slippe et ganske stort ansvar her i Trondheim, skriver hun videre, og fortsetter:

- Det er jo selvfølgelig trist, da vi begge virkelig elsker leiligheten vår, men livet har jo endret seg ganske mye siden vi bestemte oss for å kjøpe. Da må man ta valg deretter, legger hun til.

Se og Hør har vært i kontakt med Sofie Nilsen, som henviser til bloggen sin.

RUNDLURT: Morten Botten klarte å lure kjæresten Sofie Nilsen trill rundt. Video: Morten og Sofie @ YouTube. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

- Jeg trivdes ikke så godt

Det var for litt over ett år siden at paret bestemte seg for å forlate Oslo til fordel for Trondheim. I et blogginnlegg i mars forklarte Sofie at det var flere årsaker til flyttingen.

- Hovedgrunnen var rett og slett at vi fikk mer for pengene i Trondheim. En annen faktor som spilte inn var at jeg ikke trives så godt her i Oslo, så vi bestemte oss for å prøve Trondheim.

Det var imidlertid ikke garantert at de ble boende.

BRUTALT: Sofie Nilsen er en av influenserne i TV2 Livsstil-serien «Bloggerne». Der åpner hun opp om hvordan det var å miste pappaen sin i ung alder. Video: TV2 Sumo Vis mer

- Vi tar en dag av gangen, så får vi se hvor fremtiden bringer oss. Vi må jo også finne ut om Morten trives i Trondheim eller ikke. Blir det vanskelig med tanke på jobb, så kommer vi nok til å flytte tilbake til Oslo etter et par år. Vi vet med andre ord ingenting ennå, skrev hun den gang.

Fant tonen på tv

Som tidligere nevnt deltok både Sofie og Morten på realityprogrammet «Paradise Hotel», og det var under oppholdet at de to fant tonen.

- Vi begynte å merke at vennskapet utviklet seg til noe mer inne på hotellet, så tidlig som i femte uke. Det er klipt bort mye av forholdet vårt ettersom begge nektet for at vi likte hverandre, som i hvert fall er min teori. Det er veldig rart å se forholdet vårt på TV, for vi hadde mye bedre kontakt enn hva seerne ser, fortalte Sofie overfor Se og Hør tilbake i 2017.

Paret var den gang ikke redd for å uttrykke følelsene de hadde for hverandre.

- Han er veldig omsorgsfull og snill, og så liker jeg at vi begge er ganske like. Jeg vet at mange mener at man ikke skal være for like, men jeg synes ikke det er noe negativt. Vi begge er utrolig sta og liker å få viljen vår, så det blir aldri kjedelig, om man kan si det sånn, fortalte Sofie.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Sofie Caroline Nilsen (@sofieenilsen) on

Også Morten hadde sitt å si om den nye flammen:

- Beste med Sofie må være personligheten og smilet hennes! Vi kan le av absolutt alt, og vi kan gjøre alt sammen. Jeg liker også at hun er spontan. Så er hun selvfølgelig veldig pen.

LES OGSÅ: Slakter «Farmen Kjendis»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer