Andrea Sveinsdottir og Morten Dalhaug:

Derfor selger de leiligheten etter ett år

«Love Island»-paret kjøpte leilighet sammen i fjor. Nå avslører de nye planer.

FLYTTER: Etter ett år selger Andrea Sveinsdottir og Morten Dalhaug leiligheten sin. Dette skal de nå. Foto: Privat
FLYTTER: Etter ett år selger Andrea Sveinsdottir og Morten Dalhaug leiligheten sin. Dette skal de nå. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For et drøyt år siden kunne «Love Island»-paret Andrea Sveinsdottir (25) og Morten Dalhaug (27) avsløre overfor Se og Hør at de hadde kjøpt sin første leilighet sammen, og at de dermed skulle bli samboere.

I løpet av det siste året har følgerne deres i sosiale medier fått ta del i flere runder med oppussing, men nå er det over. Denne uka forteller nemlig Sveinsdottir at de nå har valgt å selge boligen i Kristiansand.

- Vi elsker leiligheten og har trivdes kjempegodt med beliggenhet og alt, forklarer hun til Se og Hør torsdag ettermiddag.

Paret blir riktignok boende på Sørlandet, men føler at det er på tide å «oppgradere» litt.

PÅ LETING: Andrea og Morten selger leiligheten, men har foreløpig ikke funnet seg ny bolig. Foto: Tor Lindset
PÅ LETING: Andrea og Morten selger leiligheten, men har foreløpig ikke funnet seg ny bolig. Foto: Tor Lindset Vis mer

- Vi kjenner på det at vi kunne tenke oss noe litt større, komme oss ut av blokk og få en egen hageflekk, forteller Sveinsdottir.

For bare noen måneder siden utvidet samboerparet familien sin, da de fikk valpen Trulte sammen. Nå vil de gjerne gi den lille hunden et eget uteområde.

- Det hadde vært deilig, sier tv-profilen videre.

ØNSKER SEG HAGE: Andrea og Morten har hunden Trulte sammen. Nå ønsker familien på tre seg en egen hage. Foto: Privat
ØNSKER SEG HAGE: Andrea og Morten har hunden Trulte sammen. Nå ønsker familien på tre seg en egen hage. Foto: Privat Vis mer

Krav til ny bolig

Selv om leiligheten nå ligger ute for salg, har ikke paret funnet seg noen ny bolig. De har begynt å se seg rundt, men skal ta seg god tid og finne et hjem de kan ha i mange år framover.

- Vi ser etter minst tre soverom hvor et kan gjøres om til walk in closet, et gjesterom, og så vil vi ha et ekstra rom, en garasje eller bod til treningsrom, sier Sveinsdottir om hva de er på utkikk etter.

I tillegg til egen hage vil 25-åringen ha badekar.

BLE KJÆRESTER PÅ TV: Andrea Sveinsdottir og Morten Dalhaug fant kjærligheten på «Love Island». Se og Hør har møtt det ferske paret. Reporter: Henriette Eilertsen Video: Helén Skogstad Vis mer

Boligsalg og -kjøp står altså på planen for duoen, men Sveinsdottir er også klar for andre store steg i forholdet.

- Det går veldig bra med oss, og jeg hinter daglig om å få en ring innen et par års tid, deler hun spøkefullt.

Da paret kjøpte sin første leilighet, overtok de på selveste 1. april. Den gang ble det spekulert på om kjøpet var en solid aprilsnarr, noe de raskt avkreftet overfor Se og Hør.

- Det blir deilig å starte hverdagen litt mer. Vi har jo bodd i hver vår koffert det siste halvåret, så det skal bli deilig å slippe, sa Sveinsdottir da de overtok leiligheten i fjor.

NYOPPUSSET: Andrea og Morten pusset nylig opp stua i leiligheten sin. Nå selger de boligen. Foto: Privat
NYOPPUSSET: Andrea og Morten pusset nylig opp stua i leiligheten sin. Nå selger de boligen. Foto: Privat Vis mer

Spesiell kjærlighetshistorie

Det er nå over halvannet år siden paret fant hverandre på tv. Tidligere har 25-åringen avslørt at det var spesielt å finne kjærligheten på skjermen.

SINGEL: Rød Løpers supersingle reporter Thea Hope drar på «Love Island»-audition i håp om å få bli med på datingprogrammet. Video: Rød Løper Vis mer

- Det er veldig hyggelig å kunne se tilbake på reisen vår, helt fra første gang vi møtte hverandre og til vi ble kjærester. Jeg gråter fortsatt hver gang jeg ser finaleepisoden hvor Morten spør om vi skal bli sammen, sa hun, og fortsatte:

- Vi ble også kjent på en annen måte enn hva man ofte blir nå i 2018. Vi hadde ingen telefoner eller distraksjoner: Vi måtte faktisk snakke sammen og være sammen 24 timer i døgnet. Vi sov jo også sammen i rundt en måned uten å gjøre noe seksuelt, noe som kanskje også er litt uvanlig i dag, men som jeg egentlig tror er veldig positivt.

SLÅR NED PÅ JUKS: Tidligere «Love Island»-vinner Morten Dalhaug innrømmer at han lar seg inspirere av Mads Hansen på Instagram. Video: Steffen Pettersen / Reporter: Kine Falch Vis mer

LES OGSÅ: Nå viser hun frem babymagen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer