Kristin Cavallari:

Derfor sa hun stopp

Realitystjernen ønsket ikke å vise skilsmissen for TV-seerne.

AVSLØRING: I et nytt intervju forteller Kristin Cavallari om årsaken til at hun valgte å legge ned den populære realityserien «Very Cavallari» tidligere i år. Foto: Tibrina Hobson/Getty Images/AFP/NTB
AVSLØRING: I et nytt intervju forteller Kristin Cavallari om årsaken til at hun valgte å legge ned den populære realityserien «Very Cavallari» tidligere i år. Foto: Tibrina Hobson/Getty Images/AFP/NTB Vis mer
Publisert

I mai kom nyheten om at realityserien «Very Cavallari» skulle legges ned etter tre sesonger. I serien kunne man følge «The Hills»-stjernen Kristin Cavallaris (33) liv med jobb, familie og privatliv.

33-åringen - som også er kjent fra ungdomsserien «Laguna Beach» - skrev i et innlegg på Instagram at et nytt kapittel i livet hennes var på trappene, men at hun hadde elsket tiden under innspillingen av serien.

Utover det var skuespilleren heller ordknapp, men mange satt nok beslutningen i sammenheng med skilsmissen fra eksen Jay Cutler (37) - som ble kjent bare en måned i forveien. De valgte å skille lag etter ti år sammen - syv av dem som mann og kone.

Nå forteller Cavallari ytterligere om beslutningen om å ikke spille inn mer av den populære realityserien - til tross for dens store suksess. Det gjør hun i et intervju med Kelly Clarkson (38) i en ny episode av «The Kelly Clarkson Show».

Dette er første gang 33-åringen setter ord på valget om å sette en stopper for realityserien.

- Det var en vanskelig beslutning. Men det var helt klart også den riktige beslutningen. Jeg merket en form for lettelse med det samme jeg hadde tatt den, sier hun i intervjuet, gjengitt av Us Magazine.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer