Kristin Cavallari:

Derfor sa hun stopp

Realitystjernen ønsket ikke å vise skilsmissen for TV-seerne.

AVSLØRING: I et nytt intervju forteller Kristin Cavallari om årsaken til at hun valgte å legge ned den populære realityserien «Very Cavallari» tidligere i år. Foto: Tibrina Hobson/Getty Images/AFP/NTB
AVSLØRING: I et nytt intervju forteller Kristin Cavallari om årsaken til at hun valgte å legge ned den populære realityserien «Very Cavallari» tidligere i år. Foto: Tibrina Hobson/Getty Images/AFP/NTB Vis mer
Publisert

I mai kom nyheten om at realityserien «Very Cavallari» skulle legges ned etter tre sesonger. I serien kunne man følge «The Hills»-stjernen Kristin Cavallaris (33) liv med jobb, familie og privatliv.

33-åringen - som også er kjent fra ungdomsserien «Laguna Beach» - skrev i et innlegg på Instagram at et nytt kapittel i livet hennes var på trappene, men at hun hadde elsket tiden under innspillingen av serien.

Utover det var skuespilleren heller ordknapp, men mange satt nok beslutningen i sammenheng med skilsmissen fra eksen Jay Cutler (37) - som ble kjent bare en måned i forveien. De valgte å skille lag etter ti år sammen - syv av dem som mann og kone.

SKILTE LAG: Mange satt nok nedleggelsen av «Very Cavallari» i sammenheng med Cavallari og Cutlers skilsmisse måneden i forveien. Foto: Timothy Hiatt/Getty Images/AFP/NTB
SKILTE LAG: Mange satt nok nedleggelsen av «Very Cavallari» i sammenheng med Cavallari og Cutlers skilsmisse måneden i forveien. Foto: Timothy Hiatt/Getty Images/AFP/NTB Vis mer

Nå forteller Cavallari ytterligere om beslutningen om å ikke spille inn mer av den populære realityserien - til tross for dens store suksess. Det gjør hun i et intervju med Kelly Clarkson (38) i en ny episode av «The Kelly Clarkson Show».

Dette er første gang 33-åringen setter ord på valget om å sette en stopper for realityserien.

- Det var en vanskelig beslutning. Men det var helt klart også den riktige beslutningen. Jeg merket en form for lettelse med det samme jeg hadde tatt den, sier hun i intervjuet, gjengitt av Us Magazine.

DØDSFALL: Kristin Cavallari, kjent fra «Laguna Beach» og «The Hills», mistet broren sin i 2015. Det har hun tidligere latt være å uttale seg om, men nå åpner hun opp om den tunge tiden. Video: TV 2 Sumo, Viafree Vis mer

- Ville ikke vise skilsmissen

Kristin Cavallari bekrefter også det mange antok var årsaken da nyheten ble annonsert, nemlig at hun ikke ville vise frem skilsmissen sin i serien.

Nå var det nødvendig for henne å slå kameraene av.

- Jeg fikk så mye angst av det. Livet mitt har endret seg så mye. Jeg har tre små barn, og selv om jeg er fra reality-tv-verden, så har jeg alltid på en eller annen måte holdt en del av livet mitt privat, jeg har alltid sørget for at kameraene ikke er for tett på, sier hun, og fortsetter:

- Jeg hadde ikke lyst til at skilsmissen min skulle vises på tv, og at mine barn skal kunne se det en dag. Så derfor valgte jeg å trekke meg unna.

«Very Cavallari» hadde sin spede start i 2018, og serien som i stor grad omhandlet «Laguna Beach»-stjernens arbeid med smykkemerket Uncommon James, hadde rukket å bli ganske populær da Cavallari selv annonserte slutten i mai i år.

THE HILLS: I fjor ble det kjent at gjengen fra kultserien "The Hills" gjør comeback. Nå er endelig de første bildene klare. Bilder: MTV Vis mer

Ny flørt?

Cavallari har den siste tiden også skapt helt andre overskrifter i tabloidpressen - etter at hun ble observert kyssende med en mann nylig. Den mystiske fyren ble raskt identifisert som komikeren Jeff Dye (37) av flere medier, deriblant TMZ.

Kjendisnettstedet publiserte en video av paret sammen i Chicago, hvor man kan se det som etter sigende skal være Cavallari og Dye utveksle hete kyss med hverandre.

Ifølge Us Magazine har duoen flittig kommentert hverandres innlegg på Instagram de siste månedene - noe som bidrar til å bære ved til ryktebålet. Realitystjernen og komikeren har imidlertid ikke selv uttalt seg om romanseryktene enda.

Det har nå snart gått seks måneder siden Cavallari og Jay Cutler annonserte at de skulle skille lag etter syv års ekteskap. Det meddelte førstnevnte på Instagram, der hun også understreket at de var svært stolte av de tre barna Camden (8), Jaxon (6) og Saylor (4).

TUNGT: Stephanie Pratt, kjent fra den amerikanske dokusåpen «The Hills», har tidligere slitt med avhengighet. Video: Viafree. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

- Vi har bare kjærlighet og respekt for hverandre og er dypt takknemlige for tiden vi har hatt sammen, minner vi har skapt, og barna vi er så stolte av. Dette er bare en situasjon hvor to mennesker har vokst fra hverandre. Vi ber om at alle respekterer privatlivet vårt mens vi prøver å finne vei i denne vanskelige tiden for familien, skrev 33-åringen.

Siden den gang har Cavallari flere ganger uttalt seg om sjokk-skilsmissen, blant annet i et intervju i september, hvor 33-åringen avslørte at hun tenkte over å ta ut skilsmisse i hele to år før det faktisk skjedde.

LES OGSÅ: - Sjokkbrudd ett år etter forlovelsen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer