«Farmen kjendis» 2019

Derfor sa hun ja til «Torpet»

Aune Sand får besøk av Kristin Gjelsvik.

NY DELTAKER: Kristin Gjelsvik blir den andre kjendisen som i år blir å se på «Torpet». Det var en avgjørelse hun ikke hadde noen problemer med å ta. Foto: Alex Iversen / TV 2
NY DELTAKER: Kristin Gjelsvik blir den andre kjendisen som i år blir å se på «Torpet». Det var en avgjørelse hun ikke hadde noen problemer med å ta. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Publisert

Tredje sesong av «Farmen kjendis» er i full sving på TV 2, og i år har de nok en gang klart å få med seg en mangfoldig og interessant gjeng 100 år tilbake i tid.

Mens dedikerte seere allerede har fulgt drama mellom modellmamma Donna Ioanna (49) og Carola-eks Runar Søgaard (51), er det ikke bare på hovedgården at det foregår action i årets sesong. I forrige runde av ordinære «Farmen» ble konseptet «Torpet» introdusert, der tidligere deltakere dukker opp.

Her er de med formål om å kjempe seg inn på hovedgården. I første episode fikk vi se at kunstnersjel Aune Sand (52) var den første av tidligere deltakere til å delta på «Torpet»-gården. I dag får han konkurranse.

OVERRASKENDE: Mandag 29. januar starter den tredje utgaven av «Farmen Kjendis», med det tilhørende programmet «Torpet», på TV 2. Sjekk ut de første bildene fra årets sesong! Vis mer Vis mer

Influenser og tidligere «Paradise Hotel»-deltaker Kristin Gjelsvik (27) dukker nemlig plutselig opp. Det som er forskjellen her, er at hun aldri har vært med på «Farmen» selv.

Var skeptisk

- Jeg var i loopen til første sesong av «Farmen kjendis». Det ble ikke noe deltagelse på meg den gangen, men har siden den gang vært nysgjerrig på konseptet. Det er et veldig fint program, og en utfordring jeg ville bryne meg på, sier hun til Se og Hør

KJENTE OMGIVELSER: Hun er vant med friluftsliv, og ser på deltakelsen i realityserien som noe nostalgisk. Foto: Alex Iversen / TV 2
KJENTE OMGIVELSER: Hun er vant med friluftsliv, og ser på deltakelsen i realityserien som noe nostalgisk. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

Å reise tilbake til 1919 var ingen utfordring for Gjelsvik. Hun forteller at hun fra barndommen av er vant med sommerferier på hytta med utedo, fjøs og det som fulgte med.

- Deltakelsen ble en slags måte å gjenoppleve de somrene på. At det var «Torpet» det var snakk om, var jeg noe skeptisk til - det må jeg innrømme. Jeg ble litt bekymret for at det skulle bli for lite å gjøre eller at dette var en liten b-produksjon, flirer hun.

Heldigvis klarte produksjonen å forsikre henne om at dette var en ordentlig produksjon, og at det ville være nok å finne på inne på gården. Det første mennesket som møtte henne da hun ankom var selveste Aune Sand.

DUO: Aune Sand og Kristin Gjelsvik møtes inne på «Torpet». Foto: Alex Iversen / TV 2
DUO: Aune Sand og Kristin Gjelsvik møtes inne på «Torpet». Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

- Legenden Aune Sand - et ellevilt fyrverkeri av et menneske. Dette var det første som slo meg da det var han som ventet rundt hjørnet. Han er virkelig noe for seg selv, og jeg tenkte at dette kunne bli interessant. Det tok ikke lang tid før han satt oppi et tre og leste et dikt, humrer Gjelsvik.

Han ønsket henne velkommen med pannekaker da hun kom. Problemet var bare at hun, på grunn av sin plantebaserte kost, ikke spiser det.

- Tanken var god, og det var jo uten tvil en fantastisk velkomst. For min del gledet jeg meg også til å se hvordan jeg kunne fungere på gården med et beskjedent utvalg råvarer, siden kumelk, kjøtt og egg for min del utgår. Jeg spiser riktignok fisk fra tid til annen, og var i grunn aldri bekymret for at jeg skulle få i meg nok mat. Jeg gikk inn med en positiv innstilling angående det.

STERKT ENGASJERT: Blogger Kristin Gjelsvik har lenge vært engasjert i kampen mot kroppspress blant unge. Daglig får hun meldinger fra fortvilte barn og unge, og nå vil hun ta et oppgjør mot utseendefikseringen. Video: Ingrid Cogorno / Dagbladet Vis mer

Får en gutt

For noen uker siden kunngjorde Gjelsvik og forloveden Dennis Poppe (27) at de skal bli foreldre for første gang. De er syv måneder på vei, og blir dermed foreldre for første gang til våren.

- Du må ha meg unnskyldt manglende mattekunnskaper, men var du gravid da «Torpet»-innspillingen startet?

- Nei, jeg var ikke gravid da. Det skjedde først etter at jeg kom tilbake til vår moderne tid. Den tiden jeg var inne på gården påvirket visst hele systemet mitt, for jeg ble brått gravid, sier hun, og fortsetter:

- Jeg hadde sikkert sagt ja til en deltagelse om jeg var gravid før innspilling. Det er ikke så mye der inne som kan skade deg. Jeg hadde sikkert bedt om litt mer informasjon på forhånd, men utover det hadde det nok gått fint. Kvinner var jo tross alt gravide i 1919 også, sier hun til Se og Hør.

Kristin har termin i april, så det er ikke mange måneder igjen til den lille babyen melder sin ankomst. Og paret har med andre ord klart å holde på hemmeligheten ganske så lenge. Duoen har laget serien «Kristin og Dennis. 1 + 1 = 3» for Viafree, der de filmer svangerskapets utvikling. En av postene er å dra på ultralyd, der barnets kjønn ble avslørt.

I forkant hadde Dennis uttalt at han aller helst ønsker seg en liten gutt, mens Kristin holdt en knapp på at det er en liten jente hun bærer frem i magen.

Det skulle imidlertid vise seg at det var Dennis som jublet høyest. Paret venter nemlig en liten gutt til våren.

GOD TONE: Gunilla Persson blir satt ut av Kristin Gjelsviks utsagn under middagsselskapet. Vis mer

- Gud, jeg ble ti kilo lettere, jeg, sa den blivende faren i programmet, og fortsatte:

- Det er ikke sånn at jeg ikke har lyst på en jente, det er win win. Men jeg er en veldig bekymringsfull person, og jeg kan tenke meg at jeg om 18 år kommer til å ha mange bekymringsfulle netter om det blir en jente, mente han.

De vitset litt seg imellom, men kom selvsagt frem til at de begge gleder seg til å bli foreldre til den lille gutten.

LES OGSÅ: - Den største dagen i vårt liv

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer