<strong>BLIR MANN OG KONE:</strong> Jennifer Lawrence og Cooke Maroney forlovet seg i vinter. Foto: NTB Scanpix
BLIR MANN OG KONE: Jennifer Lawrence og Cooke Maroney forlovet seg i vinter. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Jennifer Lawrence:

Derfor sa hun «ja» til forloveden

Lykken smiler endelig for Hollywood-stjernen.

Publisert
Sist oppdatert

For ett år siden begynte de første ryktene å svirre om at Jennifer Lawrence (28) hadde funnet tonen med kunstneren Cooke Maroney (34).

Først fire måneder senere bekreftet duoen forholdet da «Hunger Games»-stjernen viste frem Maroney i offentligheten. Og i februar overrasket turtelduene alle ved å avsløre at de hadde forlovet seg.

Nå forteller Lawrence hvorfor hun takket ja da kjæresten fridde med en diamantring til 900 000 kroner.

Holdt forlovelsesfest

- Han er bare den aller beste personen jeg har noen gang har møtt i livet mitt. Det var et veldig, veldig lett valg, strålte hun til Entertainment Tonight tidligere denne uka, ifølge Contact Music.

Sist måned holdt det vordende ekteparet en forlovelsesfest for familie og venner, inkludert Jennifers kollega og venninne Emma Stone (30), på River Café i Brooklyn. Og dagen etter delte Jennifers stylister, Jill Lincoln og Jordan Johnson, et Instagram-bilde av 28-åringen i en rosa kjole fra brudekjoledesigner L. Wells.

- Her kommer hun! Vi kunne ikke vært lykkeligere over at Jennifer Lawrence snart blir #FRU. Denne helgen skålte vi for Jen og hennes kommende ektemann. Vi hadde det alle altfor gøy.

Oscar-vinnerens kommende ektemann jobber i det ærverdige kunstgalleriet Gladstone Gallery i New York, som blant annet representerer Lena Dunhams (33) far Carroll Dunham, ifølge Page Six.

Vis mer

«Kjærlighet ved første blikk»

- De møttes gjennom Jennifers venninne Laura. Forholdet har vart i noen uker, men de prøver å holde det privat og er forsiktige med å ikke bli sett sammen, fortalte en kilde til Page Six i fjor sommer.

En av grunnene til at Hollywood-stjernen liker Cooke Maroney så godt, skal være fordi han er så jordnær.

- Han er en fantastisk fyr. Han er smart og morsom, og jeg tror han holder henne litt på tå hev. Han behandler henne ikke som en kjendis slik de andre kjærestene hennes gjorde. Han er definitivt den kuleste mannen hun har datet, og helt upåvirket av Hollywood, fortalte en venn nær paret nylig, ifølge Contact Music.

<strong>PLANLEGGER BRYLLUP:</strong> Her går turtelduene hånd i hånd i New Yorks gater. Foto: NTB Scanpix
PLANLEGGER BRYLLUP: Her går turtelduene hånd i hånd i New Yorks gater. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Duoen skal ha truffet hverandre for aller første gang i fjor vår og fant tonen raskt fordi de hadde samme type bakgrunn. Begge kommer fra sammensveisede familier, Cooke fra Vermont og Jennifer fra Kentucky. Og begge reiste fra hjembyene sine og skapte seg suksessrike karrierer.

- De elsker å reise, men også å tilbringe tid sammen alene. Romansen deres er litt som et eventyr. De hadde en umiddelbar kjemi da de møttes og vi erter dem med å si at det var kjærlighet ved første blikk, delte en annen venn, ifølge nettstedet.

Jennifer Lawrence snubler på den røde løperen på vei for å skrive autografer til fansen på X-men-premieren. Vis mer

Stor aldersforskjell

Selv om Hollywood-stjernen er i kjærlighetsrus for tiden, var situasjonen en ganske annen for et par år siden. I november 2017 begynte nemlig bruddryktene å svirre rundt Jennifer Lawrence og Darren Aronofsky, hennes daværende flamme.

Også dette forholdet prøvde 28-åringen å holde utenfor medias søkelys, selv om de stadig ble fotografert sammen av paparazzier på restaurantbesøk og kinodater.

I september 2017 dukket de opp på den rød løperen sammen for første gang. Anledningen var New York-premieren av deres felles film, «Mother!».

To måneder senere, etter omtrent ett år som kjærester, var derimot bruddet et faktum.

- Aldersforskjellen er betydelig, og de er veldig forskjellige. Begge var nødt til å tenke praktisk om framtiden. Jennifer må finne ut hvordan livet hennes skal utvikle seg. Han har et ansvar i livet sitt, som hun ennå ikke har, fortalte en kilde til People den gang, og siktet til Aronofskys 12 år gamle sønn fra et tidligere forhold.

EKSER. Jennifer Lawrence avbildet med Darren Aronofsky og Nicholas Hoult, som hun også har jobbet med profesjonelt. Foto: NTB scanpix
EKSER. Jennifer Lawrence avbildet med Darren Aronofsky og Nicholas Hoult, som hun også har jobbet med profesjonelt. Foto: NTB scanpix Vis mer

Tidligere har den flotte skuespilleren også datet Coldplay-vokalisten Chris Martin (42) og skuespiller-kollega Nicholas Hoult (29).

LES OGSÅ: - Vi får mye dritt på grunn av aldersforskjellen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer