Derfor sa hun bare «LOL»

Lene Angelica Nilsen reagerte med sinne og enstavelsesord da hun ble sendt hjem fra «Paradise Hotel».

UTBRUDD: Da Lene Angelica Nilsen fikk beskjed om at hun måtte reise hjem, var "LOL" omtrent alt hun hadde å si. Det gjorde hun for å unngå å si noe hun kunne angre på i ettertid. Foto: TV3
UTBRUDD: Da Lene Angelica Nilsen fikk beskjed om at hun måtte reise hjem, var "LOL" omtrent alt hun hadde å si. Det gjorde hun for å unngå å si noe hun kunne angre på i ettertid. Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
VALGTE FIRE KONER: Gabriel Iversen har denne uken vært sektleder. Han valgte ut fire koner til massebryllup. Den eneste som ikke ble valgt var Lene Angelica. Foto: TV3
VALGTE FIRE KONER: Gabriel Iversen har denne uken vært sektleder. Han valgte ut fire koner til massebryllup. Den eneste som ikke ble valgt var Lene Angelica. Foto: TV3 Vis mer
IKKE SINT: Lene Angelica sier hun ikke bærer nag overfor Gabriel. Foto: Anton Soggiu/TV3
IKKE SINT: Lene Angelica sier hun ikke bærer nag overfor Gabriel. Foto: Anton Soggiu/TV3 Vis mer

SEOGHØR.NO: Det var Lene Angelica Nilsen (20) som tirsdag måtte forlate «Paradise Hotel», etter at Gabriel Iversen (24) valgte de andre fire jentene til sine koner under massebryllupet i reality-serien.

Med det var Lene Angelica kun noen få dager unna å komme til finalen i TV3-programmet.

- Det var så jævlig kjipt å ryke ut så nær finalen. Jeg hadde lyst til å vinne for Christer (Reiersøl, tidligere rompartner, red. anm.), og sånn at jeg kunne tatt DJ-utdannelse, forteller hun til Seoghør.no.

Da det ble klart at Lene Angelica måtte forlate hotellet, reagerte hun med sinne. I ettertid synes hun reaksjonen var pinlig.

- Jeg følte jeg røk på en jævlig kjip måte. Derfor ble jeg veldig sint. Jeg har et stort temperament, og fikk et utbrudd. Det var egentlig ganske pinlig.

Såpass sint var hun, at nesten det eneste hun klarte å få ut var «LOL», som Nilsen har blitt kjent for å si mye i løpet av årets sesong.

- Grunnen til at jeg bare sa «LOL» hele tiden var fordi jeg var så sint, og prøvde å holde meg fra å si noe jeg kunne angret på, sier hun lattermildt til Seoghør.no.

Der og da var hun svært skuffet over Gabriel, som hun sjekket inn sammen med tidligere i sesongen. De ga hverandre nemlig et løfte om å redde hverandre da de kom inn.

- Da vi kom inn sammen lovte vi å redde hverandre. Derfor ble jeg overrasket over at han sendte meg hjem. Jeg ble sjokka og følte meg sviktet og lurt. Det var helt jævlig der og da, men jeg har ingen sure miner overfor Gabriel i dag.


LES OGSÅ: Nekter å avsløre sivilstatusen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer