- Derfor røyker jeg marihuana

Men Lady Gaga vil ikke oppfordre unge fans til å bruke narkotika...

KONTROVERSIELL: Den frittalende Lady Gaga legger ikke mye imellom. Nå innrømmer hun gladelig at hun er godt kjent med både marihuana og kokain.  Foto: Stella Pictures
KONTROVERSIELL: Den frittalende Lady Gaga legger ikke mye imellom. Nå innrømmer hun gladelig at hun er godt kjent med både marihuana og kokain. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Den unge popstjernen Lady Gaga (24) er vant til å sjokkere. Nå avslører det nye popikonet at hun gjerne benytter seg av ulovlige narkotiske stoffer.

Den frittalende 24-åringen ser nemlig ingen grunn til å forskjønne livsstilen eller oppførselen sin. Derfor har artisten ingen problemer med å fortelle at hun bruker stoff - å late som noe annet ville vært å lyve for seg selv, mener hun. Riktignok hevder den triple Grammy-vinneren at hun kun bruker narkotiske stoffer for inspirasjonens skyld:

- Jeg røyker fortsatt masse pot når jeg skriver musikk. Så jeg kommer ikke til å late som at jeg er en edruelig person overfor «60 Minutes», for det er jeg ikke, sier hun i et intervju med det undersøkende nyhetsmagasinet, ifølge Femalefirst.

Til tross for at hun gladelig innrømmer sin egen marihuanabruk, ønsker hun ikke at de yngre fansene hennes skal eksperimentere med ulovlige stoffer.

- Jeg vil ikke oppmuntre ungdom til å ta stoff. Men det artister gjør feil er at de lyver, og jeg lyver ikke. Jeg er ingen løgner, og fansen min vet hvem jeg er. Jeg er akkurat som dem på så mange måter, sier hun i intervjuet.

Lady Gaga, døpt Stefani Germanotta, har tidligere avslørt at hun begynte å ta mye kokain etter at hun sluttet på et kurs i musikk ved New York University i 2005. Og selv om stoffmisbruket har hatt en negativ effekt på livsstilen hennes, innrømmer hun altså at effekten på musikken hennes har vært positiv.

- Det som alltid har gjort meg annerledes er at hvis jeg tok stoff så lagde jeg musikk også. Jeg tok aldri bare stoff, har hun sagt i et tidligere intervju ifølge Femalefirst.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg kjøpte dop av Snoop Dogg