Jamilla fra «Paradise Hotel»:

Derfor roses «Paradise»-Jamilla

«Paradise Hotel»-Jamilla skiller seg ut fra de andre jentene.

FÅR SKRYT: Denne uken sjekket 24 år gamle Jamilla Brooke Wais inn på «Paradise Hotel». Nå får hun skryt for noe uventet. Foto: TV3
FÅR SKRYT: Denne uken sjekket 24 år gamle Jamilla Brooke Wais inn på «Paradise Hotel». Nå får hun skryt for noe uventet. Foto: TV3 Vis mer
Publisert

På mandag sjekket nok en gjest inn på realityhotellet i Mexico, 24 år gamle Jamilla Brooke Wais. Jenta fra Oslo og Moss er blitt påmeldt en rekke ganger før, men har aldri turt å møte opp på intervju før castingprosessen til denne sesongen.

Dét resulterte i deltakelse for den munnrappe 24-åringen, som allerede i sin første uke har klart å skape drama på hotellet. Hun beskriver seg som en som har meldt seg på for å spille, og med hele 500 000 kroner i potten, er det kanskje ikke så rart at hun gjerne går over lik for å komme videre i konkurransen.

Hennes bestevenninne er Melina Johnsen fra fjorårets «Ex on the Beach», som selv ble kjent for å være rappkjefta og glad i drama. Likevel er det ikke Wais' personlighet mange har bemerket seg de siste dagene på skjermen.

KAOS: Det blir dårlig stemning på hotellet når den nye deltakeren Jamilla tar en tøff avgjørelse. Vis mer

Naturlig

Til Se og Hør forteller hun om flere hyggelige meldinger i sosiale medier, fordi flere har bemerket seg at hun er en av de mest naturlige deltakerne inne på hotellet. 24-åringen har aldri lagt seg under kniven eller fått injesert noe i huden, i kontrast til samtlige av de kvinnelige deltakerne i årets sesong.

- Mange har kommentert at det er fint at det ikke er noe plast i meg, og flere har sendt meg meldinger om at de elsker meg for det. Jeg har alltid vært sånn, og har ikke behov for noe falskt i meg, sier hun, og fortsetter:

- DRITER I DET: Jamilla forteller at hun ikke bryr seg stort om hva andre tenker, og at hun er komfortabel med seg selv. Foto: NTB scanpix
- DRITER I DET: Jamilla forteller at hun ikke bryr seg stort om hva andre tenker, og at hun er komfortabel med seg selv. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Jeg har aldri likt silikon eller fillers. Altså, hvis du vil gjøre det, så vær så god, men jeg kommer aldri til å gjøre noe. Det var en jente som spurte om jeg ikke ville ta litt botox i panna på sinnarynken, og sa sa jeg «nei, jeg driter i om jeg har rynker der og der». Jeg driter virkelig i det. Det eneste jeg bruker som er falskt er falske vipper og negler, men det er bare på fest, forklarer hun

Mange av årets deltakere har vært åpne om at de har operert brystene sine, mens et stort flertall har tatt fillers i leppene og/eller botox i ansiktet. Wais har på sin side valgt å være helt naturlig, og går gjerne uten sminke i hverdagen.

BARE PÅ FEST: Jamilla forteller at hun helst går uten sminke i hverdagen, men at hun gjerne kan dolle seg opp på fest. Foto: Privat
BARE PÅ FEST: Jamilla forteller at hun helst går uten sminke i hverdagen, men at hun gjerne kan dolle seg opp på fest. Foto: Privat Vis mer

Når Se og Hør møter henne til intervju, er det uten et eneste mascarastrøk eller foundationlag i ansiktet.

- Jeg hater sminke, så jeg bruker det bare når jeg skal på byen. Det ser man på hotellet, og. Jeg er veldig komfortabel med meg selv når det gjelder både kropp og ansikt. En gang måtte produksjonen be meg børste håret mitt fordi det stakk opp under en sync. Så lite bryr jeg meg, ler hun.

24-åringen mener andre bør følge hennes eksempel, og at det oftest er enklest å være naturlig.

ELSKER DRAMA: En ny jente sjekker inn på hotellet, og hun er ikke redd for å skape splittelser i gruppa. Video: TV3 / Rød Løper Vis mer

- Absurd at det er bra

Realitydeltakerens ytre har, som nevnt, ikke gått upåaktet hen i sosiale medier. Mote- og skjønnhetsekspert Marianne Jemtegård sier til Se og Hør at hun synes det er flott at dette får oppmerksomhet.

- Det er forfriskende, deilig og absurd. Det som er absurd ved det er at man må roses for å være naturlig. Det bør nesten være en selvfølge, og sier mye om den unike settingen «Paradise Hotel» er, forteller hun.

Eksperten omtaler realityserien som «ekstremversjonen av et Instagram-filter», og er godt kjent med at flere realitydeltakere opp gjennom årene har fikset på både det ene og det andre. Hun ser en tydelig effekt av det.

- Det er ingen tvil om at mange i skolegården drømmer om å endre på seg selv, mye på grunn av programmer som dette. Alt skal være stramt, blankt og volumiøst. Samtidig tror jeg vi kan stå overfor en ny epoke nå, med mer fokus på det naturlige. Det er et tegn i tiden at man idoliserer mennesker som ikke har gjort fysiske endringer i ansiktet, sier hun.

MÅ SJEKKE UT: Spillet på «Paradise Hotel» fortsetter, og selvsagt ikke uten drama. Video: TV3 / Rød Løper Vis mer

- Disse realitydeltakerne står i stor kontrast til gjennomsnittsnordmannen, og det er en trist utvikling at enkelte lar seg påvirke. Stadig flere idealiserer «dear to bear», som vi si at man viser seg frem uten hjelpemidler og alt det ekstra, forklarer hun.

Jemtegård avslutter med å understreke at «Paradise Hotel» aldri har vært noe spydspiss innenfor mote og trender, og sier at man i motebildet nå går vekk fra det ekstreme og unaturlige til fordel for det friske.

- Kanskje vi får lagt alle disse injeksjonene bak oss i 2020, ler hun.

LES OGSÅ: - Kanskje jeg skal komme meg på Tinder

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer