Mark Wahlberg:

Derfor «rømte» han

Familien Wahlberg flyttet fra kjendisdelstaten California.

PÅ FLYTTEFOT: Familien på seks flyttet til en ny delstat. Foto:Jim Ruymen/Shutterstock/NTB
PÅ FLYTTEFOT: Familien på seks flyttet til en ny delstat. Foto:Jim Ruymen/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hollywood-stjernen Mark Wahlberg (51) kunne nylig avsløre at han og familien har flyttet til Nevada.

Flyttenyheten ble kjent da «Ted»-stjernen gjestet talkshowet «The Talk» forrige uke. Familien la ut Los Angeles-hjemmet til salgs i april i år for 87 millioner dollar.

I talkshowet begrunnet den 51 år gamle skuespilleren flyttevalget med at han ville prioritere familien og sørge for at barna hans får et bedre liv.

Wahlberg flyttet sammen med kona Rhea Wahlberg, og deres fire barn Ella (19), Michael (16), Brendan (14) og Grace (12).

OPERERT: Kirurg, Ben Talei, avslører hvilke kjendiser i Hollywood som har operert seg. Video/ reporter: Kjersti Flaa / Rød Løper Vis mer

Mulighetens delstat

- Vi kom hit for å få en fersk start. Det finnes mange muligheter her og jeg er virkelig spent på fremtiden, uttalte Wahlberg i talkshowet.

Today er blant mediene som omtaler saken.

Familien skal angivelig ha flyttet til et luksuriøst nabolag utenfor Las Vegas. Skuespilleren fortalte videre at det nye hjemstedet åpner opp for at barna får oppsøke drømmekarrierene sine.

- De skal få følge drømmene sine. Om det så er datteren min sin drøm om å bli en rytter, sønnen min sin drøm om å bli en basketspiller, eller minstemanns drøm om å bli golfspiller, fortalte han til talkshow-vert Sheryl Underwood.

HJEMMEKJÆR: Wahlberg flyttet opprinnelig til California for å dyrke skuespillerkarrieren. Foto: Mario Anzuoni/REUTERS/NTB
HJEMMEKJÆR: Wahlberg flyttet opprinnelig til California for å dyrke skuespillerkarrieren. Foto: Mario Anzuoni/REUTERS/NTB Vis mer

Flere fordeler ved flyttingen

«Father Stu»-skuespilleren delte også at en annen grunn til at familien flyttet, var på bakgrunn av guvernørvalget.

Wahlberg håper nemlig på at en ny lovgivning slår gjennom i Nevada slik at familien får skattefordeler i delstaten.

Skuespilleren har ambisjoner om å bygge et moderne studio og en fabrikk for sportsklesmerket hans Municipal i Nevada. Wahlberg satser på at studioet kan være med på å forvandle delstaten til det han omtaler som «Hollywood 2.0».

KRITIKK: Hollywood-stjerna Jason Mamoa måtte beklage seg etter han besøkte Det sixtinske kapell. Video: @prideofgypsies / Instagram Vis mer

Kjendiser rømmer fra storbyen

«Ted»-stjernen vil begynne å jobbe hjemmefra på det nye bostedet. Han innrømmet også at det å balansere farsrollen med karrieren har vært utfordrende da han er mye borte:

- Jeg tilbringer hvert ledige øyeblikk hjemme.

Wahlberg er ikke den første kjendisen som rømmer fra Hollywood. Today skriver at det i mai ble kjent at Katy Perry (37) og familien flyttet til Kentucky.

Perry fortalte at flyttingen fikk henne til å forstå mennesker bedre og minnet henne på at Hollywood ikke definerer USA.

LES OGSÅ: Wahlberg-brødrene i sorg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer