- Derfor røk forholdet mitt

Aylar Lie blir «romanse-ekspert» i nytt TV-program.

SNAKKER UT: Lie forklarer at det tidligere paret vokste fra hverandre. Foto: Scanpix
SNAKKER UT: Lie forklarer at det tidligere paret vokste fra hverandre. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I august i fjor tok forholdet mellom Aylar Lie (28) og Ozan Özerk slutt. I et intervju med Dagbladet forteller Aylar om hvorfor de to gikk hver til sitt.

- Jeg har vært samboer i bare fire år og det røk fordi vi vokste fra hverandre, samtidig som avstanden mellom oss ble stor da han måtte flytte til Nord-Norge, sier hun.

Nå skal Lie gi romantiske råd til mennene i det nye TV-programmet «Damene først», som har premiere på TVNorge torsdag kveld.

- Det var et par av gutta som skilte seg ut, men det skal mer til å sette meg ut. Jeg var jo forberedt på det verste. Alle gutta hadde sin sjarm, alt fra utstråling til at de faktisk gjorde så godt de kunne. Det var nok ikke let for dem å oppføre seg helt normalt og senke skuldrene på en blind date med et produksjonsteam og flere kameraer zoomet inn på dem i en slik situasjon.

Nylig ble det også avslørt av Lie skal være med i «Hotel Cæsar».

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Tror folk kommer til å hate meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer