Mel B og Stephen Belafonte:

Derfor røk det ti år lange ekteskapet

«Spice girls»-stjernens svoger letter på sløret.

LYKKEN BRAST: Melanie Brown og Stephen Belafonte har bestemt seg for å gå hver sin vei etter ti år. Foto: NTB Scanpix
LYKKEN BRAST: Melanie Brown og Stephen Belafonte har bestemt seg for å gå hver sin vei etter ti år. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seohør.no): Sist uke kom nyheten om at Melanie Brown (41), bedre kjent som Mel B, og ektemannen Stephen Belafonte (41) skal skilles.

Standardfrasen «uforenlige forskjeller» ble gitt som den offisielle årsaken til bruddet, men nå hevder Belafontes bror, Jeremiah Stansbury, at grunnen skal være en helt annen.

Ifølge Standsbury skal paret ha hatt et åpent forhold, og det er dette som til syvende og sist skal ha ødelagt ekteskapet.

- Alle har personlige problemer. Vi er alle mennesker og ingen er perfekte. Jeg prøver ikke å kaste skygge over Stephen, men de hadde et veldig morsomt, løst og åpent forhold.

- Dette er ikke en nyhet som kommer fra meg. Det har blitt publisert før. De likte å be over en stripper og ha det litt gøy sammen. Slike ting som det, fortalte Jeremiah på radioprogrammet «Kyle And Jackie O Show» tirsdag, ifølge Contactmusic.com.

Saken fortsetter under bildet.

TOK VERDEN MED STORM: Spice Girls er for mange synonymt med 90-tallet, men låter som «Wannabe» og «Stop» er fortsatt å høre den dag i dag. Her på rød løper i 1996. Foto: NTB Scanpix
TOK VERDEN MED STORM: Spice Girls er for mange synonymt med 90-tallet, men låter som «Wannabe» og «Stop» er fortsatt å høre den dag i dag. Her på rød løper i 1996. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Belafontes bror mener parets valg om å invitere andre mennesker inn på soverommet førte til sjalusi.

- Jeg sier bare min mening her. Du er ikke er en veldig moden person hvis du gjør hva enn du føler for. Da vil noen til slutt føle seg lite verdsatt, fortsatte han.

Videre tror Jeremiah at forholdet havarerte fordi Stephen ikke forsto at den tidligere «Spice Girl»-stjernen var ulykkelig i ekteskapet.

Sunday family dinner at our restaurant @serafinasunset yummy food always

A post shared by Mel B (@officialmelb) on

- Han er ingen ond person, men han kan være litt røff i kantene og han la sannsynligvis ikke merke til at Melanie ikke var fornøyd.

Mel B og Stephen har datteren Madison (5) sammen. I tillegg har sangfuglen døtrene Phoenix (18) og Angel (9) fra to tidligere forhold, mens Stephen har datteren Giselle Belafonte (12) fra sitt første ekteskap.

Brown og Belafonte giftet seg i Las Vegas i 2007, etter å ha vært kjærester i knappe fem måneder. I 2014 tok paret ut separasjon, etter syv år sammen.

Senere samme år fant de imidlertid kjærligheten på ny.

LES OGSÅ: - Brudd for Kris Jenner

GERI OM HVORFOR HUN SLUTTET: Geri Halliwell gjester Skavlan fredag 27. februar. Her snakker hun ut om hvorfor hun forlot den ikoniske jentegruppa Spice Girls. Video: NRK Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer