Derfor rakk ikke Valen å ta imot prisen

Kristian Valen fikk publikumsprisen, men dukket ikke opp på NRKs direktesending. Se video der han forklarer hvorfor.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Kristian Valen fikk aller flest SMS-stemmer fra publikum og vant publikumsprisen under Komiprisen lørdag kveld.

I vår harselerte han med en rekke av NRKs kjendiser i Valens Rikskringkasting på NRK. Lars Monsen, Kristen Gislefoss, Ole Torp, Petter Northug, Magnus Carlsen og Einar Gelius, er noen av kjendisene som har blitt parodiert av Valen i programmet, som startet opp med nesten en million seere.

Men hovedpersonen selv dukket ikke opp for å ta imot prisen lørdag. Dermed måtte programleder Trond Viggo Torgersen ta med seg prisen ut igjen.

- Og vips, så var vi ferdig med Kristian Valen, det var litt spesielt. Men han gadd jo ikke komme. Hvis du vil ha priser, må du komme og hente dem! sa en spøkefull Torgersen.

Men da Seoghør.no snakket med Valen etterpå forklarte han hvorfor han ikke rakk fram til scenen.

- Gratulere med den gjeveste prisen Kristian, men det alle lurer på er: hvor var du hen?

- Jeg var i kirken, faktisk. Men jeg var på jobb da. Det var noe jeg hadde sagt ja til for lenge siden, og jeg hadde aldri trodd at jeg skulle vinne. Det er jo liksom større sjanse for at Viking vinner Champions League enn at dette her skjer. Jeg tror ennå at det er kødd jeg, sier Valen til Seoghør.no.


- Hva betyr prisen for deg?

- Det er kanskje den gjeveste, fordi man får feedbak fra publikum. Det er alltid kjekt å få terningkast seks eller en eller hva det skal være fra kritikere, men det er publikum som er det viktigste. Så takk til alle som har stemt. Det er helt utrolig.

- Men dette er ikke min, det er hele teamet i NRK sin, sier Valen.

Se mer av intervjuet, der han også snakker om kjæresten Carina Reiersen i videoen over.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kom uten Ylvis-broren

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer