NÅ SMILER HUN IGJEN: Billy Joels datter Alexa Ray har kommet seg etter depresjonen som førte til at hun prøvde å ta sitt eget liv. Nå vil hun hjelpe andre jenter i samme situasjon. Foto: All Over
NÅ SMILER HUN IGJEN: Billy Joels datter Alexa Ray har kommet seg etter depresjonen som førte til at hun prøvde å ta sitt eget liv. Nå vil hun hjelpe andre jenter i samme situasjon. Foto: All OverVis mer

Derfor prøvde hun å begå selvmord

Billy Joels datter snakker ut om sitt livs tyngste øyeblikk.

SEHER.NO: Datteren til popartisten Billy Joel og modellen Christie Brinkley, Alexa Ray Joel (24), har for første gang snakket om de dramatiske timene i forkant av hennes forsøk på å ta sitt eget liv 6. desember.

På sin private Facebook-side bekrefter Alexa ifølge nettstedet RadarOnline.com foreldrenes tidligere uttalelse om at det var en kraftig depresjon som følge av kjærlighetssorg, som fikk henne til å helle i seg piller.

En venninne av Alexa skal ifølge New York Post ha ringt etter ambulanse da hun fant Alexa, som også jobber som artist.

På sin Facebook-side hevder Alexa at pillene hun tok var homeopatiske medisiner, men valgte å tilkalle ambulanse fordi hun ble redd.

- Alle foreldre kan tenke seg smerten av å se sin datter gjøre feil valg etter en forferdelig kjærlighetssorg, sa Alexas berømte foreldre i en kunngjøring etter at hun var blitt innlagt.

Nå hevder Alexa at hun vil bruke tid på å hjelpe andre ungdommer som har fått depresjoner i forbindelse med kjærlighetssorg.

- Jeg vil hjelpe unge jenter med noe jeg kan MYE om: nemlig depresjoner som følge av kjærlighetssorg. Selv om det ofte ikke får mye oppmerksomhet i dagens saamfunn, er det en alvorlig lidelse som ofte blir feid under teppet. Jeg vil gjerne bringe det fram i lyset, skriver hun ifølge RadarOnline.com.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.    


LES OGSÅ: Se, så frisk Nicole har blitt!