I RETTEN: Kevin Federline har valgt å gå rettens vei for å få det han mener han har krav på fra ekskona, Britney Spears. Det er det flere grunner til. Foto: NTB scanpix
I RETTEN: Kevin Federline har valgt å gå rettens vei for å få det han mener han har krav på fra ekskona, Britney Spears. Det er det flere grunner til. Foto: NTB scanpix Vis mer

Britney Spears og Kevin Federline:

Derfor presser han Britney for penger

Kevin Federline hevder han ikke får gitt det samme til barna som hun får.

Publisert

Norgesaktuelle Britney Spears (36) er tilbake for fullt, men kan se tilbake på noen trøblete år der ting ikke var så bra. Sammenbruddet i 2007 blir fortsatt ivrig diskutert, men det virker som de fleste personlige problemene hennes har skygget banen.

Hun er nå sammen med danser Sam Asghari (24), og har tjent gode penger på sitt eget Las Vegas-show «Piece of Me» - som hun tar med seg til Oslo i august. Ifølge Forbes er hun faktisk god for hele 34 millioner dollar, eller 275 millioner kroner.

«Toxic»-sangeren har barna Sean Preston (12) og Jayden James (11) med eksmannen Kevin Federline (40), som hun var gift med fra 2004 til 2007.

Selv om forholdet er over, virker det ikke som om Federline har gitt helt slipp på eksen. Nå prøver han å presse henne for penger.

Tar det til retten

Det er E! News som først omtaler saken. I jakt på mer barnebidrag tar nå Kevin sin ekskone til retten. Han har sendt inn dokumenter der han krever at beløpet han mottar månedlig fra sine ekskone endres. Han vil også at hun skal dekke advokatkostnadene hans.

Han får allerede hele 20 000 dollar av eksen i måneden, som tilsvarer nærmere 161 000 kroner, men ønsker seg mer. Det begrunner DJ-en og danseren med at han tjener mindre om dagen enn det han gjorde før.

DÅRLIG STEMNING:Kevin Federline ønsker å reforhandle den økonomiske avtalen han har med popstjernen Britney Spears - og skyr ingen midler. Her er det daværende paret avbildet i 2006. Foto: AP/ NTB scanpix
DÅRLIG STEMNING:Kevin Federline ønsker å reforhandle den økonomiske avtalen han har med popstjernen Britney Spears - og skyr ingen midler. Her er det daværende paret avbildet i 2006. Foto: AP/ NTB scanpix Vis mer

Kevin hevder at hans månedlige inntekt ligger på rundt 24 000 kroner, som er mindre enn én prosent av det Britney drar inn. Ifølge E! skal hun angivelig tjene rundt 270 millioner kroner årlig på musikken og showene sine, og barnefaren ønsker derfor å få en større bit av kaken.

Ifølge Billboard har også billettinntektene fra Britneys Las Vegas-show vært på svimlende 137 695 392 dollar - eller i overkant av én milliard kroner.

Barna får ikke samme standard

Allerede i mars ble det kjent at Federline muligens ønsket å presse til seg mer penger av Britney. Han argumenterer med at den forrige avtalen ble laget da han var i en bedre økonomisk posisjon, og at det derfor er på tide å hente inn det han har rett på.

BERØMT MOR: Britney Spears, her fotografert med sønnene Jayden (t.v) og Sean i 2015, har flere ganger vist barna frem offentlig. I fanget har hun niesen Sophia Spears. Foto: NTB scanpix
BERØMT MOR: Britney Spears, her fotografert med sønnene Jayden (t.v) og Sean i 2015, har flere ganger vist barna frem offentlig. I fanget har hun niesen Sophia Spears. Foto: NTB scanpix Vis mer

For tiden bor Federline i et hus på 185 kvadratmeter sammen med sin nåværende kone og hele seks barn. Han har to barn med sin nåværende kone, to med Spears og to fra et tidligere forhold, og alle bor med faren sin.

Et annet argument han har for å få mer i barnebidrag er at barna ikke får samme livsstil med ham som de får med moren sin.

«I mitt hus må Sean og Jayden dele rom. Det er ikke rom for at de kan invitere venner eller ha overnattinger», heter det i dokumentene Federline har sendt til retten.

26.09.2014 DRØMMEDAG: Erlend Elias fikk møte Britney Spears da hun besøkte Norge i forbindelse med lanseringen av sin nye undertøyskolleksjon for «Change». - Jeg skjelver, var alt Elias klarte å få fram etter stjernemøtet. Video: DBTV Vis mer Vis mer Vis mer

- Lei seg

At han ikke får reist på ferie med barna er også et argument. At Spears har stilt seg på bakbeina gjør ikke situasjonen noe enklere for seksbarnsfaren. Det hevdes at hun har nektet å oppgi sin finansielle informasjon, noe som igjen sørger for at det blir umulig for retten å avgjøre hva hun eventuelt kan betale.

Danserens advokat, Mark Vincent Kaplan, hevder de har forsøkt å løse dette utenfor retten, men at det ikke har latt seg gjøre.

- Derfor har Kevin hatt behov for å få opp en formell sak i retten, der det kan avgjøres hva det passende barnebidragsbeløpet er, sier han til E! News.

Spears har ikke kommentert saken direkte, men en ikke navngitt kilde som skal være i hennes nære omkrets mener saken er hårreisende.

- Hun er lei seg for at Kevin nok en gang skal brukene advokatene sine til å offentliggjøre privatlivet til familien hennes. Barna har det bra, de er sunne og glade, og hun vil at det skal fortsette sånn. Det er dumt at det har kommet til dette, fordi de har alltid vært flinke til å være foreldre sammen, hevder kilden.

Saken fortsetter nedenfor.

Introduserte typen på Instagram

Sett bort fra krangelen med eksen, har Britney det bra om dagen. Hun er nemlig forelsket i den unge danseren Sam.

De to møttes under en musikkvideoinnspilling høsten 2016, men det skulle ta noen måneder før de to ble et par. Han er fitness-instruktør og modell, men har en drøm om å bli skuespiller.

Saken fortsetter nedenfor.

Me and my boyfriend @samasghari

Et innlegg delt av Britney Spears (@britneyspears)

I fjor sommer bekreftet Britney forholdet til Sam på Instagram, via en kort videosnutt av seg selv og kjæresten med følgende tekst:

«Meg og kjæresten min Sam Asghari.»

Når kjæresten din også er din personlige trener, går det ekstra hett for seg under treningsøktene. Det kan Britney skrive under på.

Popstjernen la nemlig nylig ut en video på Instagram som viser at kjæresten inspirerer henne til å være i knallform.

36-åringens akrobatiske øvelser tyder på en imponerende styrke fra popstjernen, som valgte å kalle videoen hun selv la ut på Instagram «sterke sammen».

Innimellom situps, håndstående og pushups oppå hverandre, fikk det nyforelskede paret også inn noen hete kyss.

LES OGSÅ: Britneys ekskjærester har funnet tonen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer