Angelina Jordan:

Derfor opptrer hun alltid barbeint

Den norske 14-åringen er storfavoritt til å vinne «America's Got Talent: The Champions».

SANGTALENT: I en alder av åtte år vant Angelina Jordan «Norske talenter». Nå kan hun stikke av med seieren i nok en talentkonkurranse - denne gangen i USA. Her er hun avbildet barbeint på scenen ved to anledninger i 2014. Foto: NTB Scanpix
SANGTALENT: I en alder av åtte år vant Angelina Jordan «Norske talenter». Nå kan hun stikke av med seieren i nok en talentkonkurranse - denne gangen i USA. Her er hun avbildet barbeint på scenen ved to anledninger i 2014. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bare åtte år gammel sjarmerte Angelia Jordan seg inn i det norske folks hjerter, da hun i 2014 vant TV 2-konkurransen «Norske talenter».

Opptredenene hennes gikk viralt, og superstjerner som Gene Simmons (70) og Chris Brown (30) hyllet henne. Samme år som hun stakk av med seieren gjestet Jordan også det amerikanske talkshowet «The View».

Nå har Angelina Jordan rukket å bli 14 år gammel, og imponerer nok en gang på scenen - nå i en enda større skala, i «America's Got Talent: The Champions». Der er hun nå i finalen.

Men privat vet vi ikke særlig mye om «den lille jenta med den store stemmen», som mange kaller henne.

Begynte tidlig

I 2014 fortalte Jordans mor, Sara Astar (36), til «God morgen Norge» at dattera begynte å synge da hun var svært ung. Så kom drømmene.

- Da hun var fem år fortalte hun meg at hun ville at jeg skulle melde henne på talentkonkurranser, sa Astar den gang, før dattera selv sa at hun ville vise fram talentet sitt.

Det er ingen hemmelighet at det ble mye trykk og oppmerksomhet rundt den unge jenta da hun vant talentkonkurransen for seks år siden, og i det samme intervjuet fortalte Astar at dattera er glad i det hun gjør.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer