Anna of the North i «Hver gang vi møtes»

Derfor opptrådte hun ikke

Under lørdagens «Hver gang vi møtes» sang ikke Anna of the North.

STO OVER: Anna Lotterud forteller om hvorfor hun ikke tolket Jarle Bernhoft under lørdagens «Hver gang vi møtes». Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
STO OVER: Anna Lotterud forteller om hvorfor hun ikke tolket Jarle Bernhoft under lørdagens «Hver gang vi møtes». Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Publisert

«Hver gang vi møtes» er godt i gang på TV 2, og under lørdagens sending var det artist Jarle Bernhoft som skulle hylles. Det var derimot én artist som ikke fikk muligheten til å prise Jarle Bernhofts musikk:

Artist Anna Lotterud, bedre kjent under artistnavnet Anna of the North, måtte stå over.

DUKKER OPP: Stig Brenner dukker endelig opp i «Hver gang vi møtes». Video: TV 2 Vis mer

Måtte stå over

32-åringen forteller til Dagbladet at hun har fått flere spørsmål om hvorfor hun ikke covrer Bernhoft i programmet. Hun påpeker at grunnen er en annen enn det flere tror.

- Jeg har lest litt kommentarer som er sånn: «Hvorfor er du med hvis du ikke har tid?», og det vil jeg at folk skal vite er feil. Jeg skulle veldig gjerne covret Jarle. Jeg hadde jo sett meg ut «Clearly Confused», som jeg synes er veldig fin, men det er ikke opp til meg, sier Lotterud til Dagbladet.

RØRT: Da Maj Britt Andersen skulle hylles under «Hver gang vi møtes» ble hun rørt av Andreas «TIX» Haukland sin opptreden. Bilder med tillatelse fra TV 2. Vis mer

Videre tillegger «Lovers»-stjernen at hun forstår hvorfor ikke hver artist får muligheten til å bidra i alle episoder:

- Inntrykket mitt er at nesten alle må hoppe over én. De ønsker en låt fra alle «faser» av hver artists karriere for å få en fin historie, så da blir det sånn for å få logikken i det til å gå opp, fortsetter hun.

- Ikke alle synger i hvert program

Det er ikke første gang denne sesongen at en av artistene ikke har opptrådt i programmet. Da artist Maj Britt Andersen skulle hylles tidligere i sesongen, opptrådte nemlig ikke artisten Regina Tucker, bedre kjent som Myra.

NORSK TOLKNING: Slik reagerte artistene da TIX tolket «Girl in Oslo» av Bigbang. Musikk/tekst: Øystein Greni. Vis mer

Da kom det i stedet en overraskelsesgjest - Maj Britt Andersens datter Daniela Reyes. Under lørdagens sending var det første gang der artist Stig Brenner, bedre kjent som Unge Ferrari, deltok. Dermed var det åtte artister rundt bordet.

- Som vi har sett tidligere denne sesongen er det ikke alle artister som synger i hvert program. Det kan både være på grunn av logistikk eller andre redaksjonelle valg i løpet av produksjonen. Alt dette er blitt avklart i god tid før innspilling, sier TV 2s pressesjef, Jan Petter Dahl, til Dagbladet.

Troner på topp

Selv om Lotterud ikke opptrådte under lørdagens sending, har hun fått stor suksess gjennom «Hver gang vi møtes».

STOLT: Pål «Onkl P» Tøyen ville ikke ha barn før «ting var på stell». Nå har han en datter. Video: «Hver gang vi møtes - jubileum», TV 2 Vis mer

Hun troner nemlig på toppen av listen over artistene fra programmet med høyest strømmetall. Under sendingen der Andreas Haukeland – også kjent som Tix – sto i fokus, valgte hun å covre låten «Shotgun» fra 2018.

Versjonen hennes har i skrivende stund 2,3 millioner avspillinger på Spotify.

- Å tolke en gammel Tix-låt var vel kanskje det mest utfordrende jeg gjorde denne sesongen, så det er veldig gøy at låten har fått så god respons, sa Lotterud til Dagbladet i forrige uke.

LES OGSÅ: Tårevåt overraskelse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer