Derfor ønsket de å holde bryllupet hemmelig

Artist Trine Rein syntes det var vanskelig å holde sannheten skjult for sin mor.

HOLDT BRYLLUPSPLANENE HEMMELIG: Lars Monsen og Trine Rein giftet seg allerede i sommer, men avholdt bryllupsfest for venner og familie på Trines 45-årsdag i november. Det var det ingen som visste at skulle skje, før Rein sto foran dem i brudekjole. Her fra Gullruten i Bergen i 2014. Foto: Andreas Fadum
HOLDT BRYLLUPSPLANENE HEMMELIG: Lars Monsen og Trine Rein giftet seg allerede i sommer, men avholdt bryllupsfest for venner og familie på Trines 45-årsdag i november. Det var det ingen som visste at skulle skje, før Rein sto foran dem i brudekjole. Her fra Gullruten i Bergen i 2014. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Artist Trine Rein (45) tok en imponerende andreplass under høstens «Stjernekamp» på NRK - kun slått av gravide Maria Haukaas Mittet (36).

I et intervju Her og Nå forteller Rein om bakgrunnen for at de to ønsket å holde november-bryllupet hemmelig både for familie, venner og pressen.

- Det har vært vanskelig ikke å si noe, jeg har hatt veldig lyst til å fortelle det til mamma! Men vi kom fort frem til at vi ønsket å holde det hemmelig, blant annet fordi vi ikke ønsket presse i bryllupet. Det skulle være vår private seremoni og fest. Vi hadde også lyst til at gjestene skulle være avslappet med tanke på hva de skulle ha på seg.

Allikevel er hun ikke fremmed for å avsløre et par detaljer fra den romantiske seremonien, som ble avholdt på Trine Rein sin 45-årsdag 7. november.

LURTE ALLE: Gjestene trodde at de skulle overraske Trine Rein på hennes 45-årsdag 7. november. Men den gang ei! Overraskelsen var det Trine Rein og Lars Monsen som sto fro sammen! Dette er fra en annen anledning. Foto: NTB scanpix
LURTE ALLE: Gjestene trodde at de skulle overraske Trine Rein på hennes 45-årsdag 7. november. Men den gang ei! Overraskelsen var det Trine Rein og Lars Monsen som sto fro sammen! Dette er fra en annen anledning. Foto: NTB scanpix Vis mer

Bryllupsgjestene ble selv lurt!

Gjestene trodde nemlig at de hadde vært med på å arrangere overraskelsesfest sammen med Lars Monsen, men så var det gjestene som selv ble lurt:

- (...) Så da det nærmet seg og jeg liksom skulle hente Lars fordi vi skulle ut og spise middag, så var alle i «angrepsposisjon», klar for å lure meg. I stedet dukket jeg opp i brudekjole. Alle ble så sjokkerte at det tok sikkert ett minutt før de faktisk skjønte hva som skjedde.

Giftet seg allerede i sommer

Selv om selve bryllupsfesten ble avholdt i november, giftet det profilerte paret seg allerede i juli.

«Siden juli har vi holdt på en stor hemmelighet som nå er blitt realisert, og vi har gleden av å dele nyheten med dere som trofast følger oss her: Vi har giftet oss», skrev Monsen på sin Facebook-profil i november.

AKTUELL: I høst har Trine Rein vært å se på NRK i underholdingskonkurransen «Stjernekamp». Her med vinner Maria Haukaas Mittet. Rein kom på en god andreplass. Foto: Tore Skaar
AKTUELL: I høst har Trine Rein vært å se på NRK i underholdingskonkurransen «Stjernekamp». Her med vinner Maria Haukaas Mittet. Rein kom på en god andreplass. Foto: Tore Skaar Vis mer

Paret har vært kjærester siden 2008, og den blide artisten har tidligere fortalt at hun takker sin bedre halvdel for at hun fortsatte med musikken:

- Samboeren min, Lars Monsen, fikk overtalt meg til å spille inn musikk igjen. Han har støttet meg hele veien, sa hun til Lokalavisen Groruddalen i 2011 - etter at det hadde tatt henne 12 år å gi ut ny musikk.

Se video - Følelsene tok overhånd for Lars Monsen:

LES OGSÅ: - En jente besvimte da hun så meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer