Kim Kardashian og datteren North:

Derfor nektet hun datteren å sitte ved samme bord

North og barnevakten ble plassert for seg selv under helgens restaurantbesøk.

MED DATTEREN: I helgen ble Kim Kardashian observert med et vennepar og datteren North West i Miami, men under restaurantbesøket ble datteren plassert langt unna moren. Foto: NTB Scanpix
MED DATTEREN: I helgen ble Kim Kardashian observert med et vennepar og datteren North West i Miami, men under restaurantbesøket ble datteren plassert langt unna moren. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kim Kardashian (37) har tjent seg søkkrik på å dokumentere sitt eget liv på tv-skjermen gjennom realityserien «Keeping up with the Kardashians», og hun deler også stadig bilder fra sitt luksuriøse liv på sosiale medier.

Men selv om 37-åringen har valgt å eksponere seg selv og eget liv på tv, betyr det ikke at barna har fått ta det samme valget.

Akkurat det skal være noe realitystjernen respekterer, skal man tro kilder nær Kim og ektemannen Kanye West (41).

Separate bord

I helgen ble Kim Kardashian observert på et restaurantbesøk i Miami-området. Med seg hadde hun, ifølge People, et vennepar, samt sin fem år gamle datter, North West.

Ifølge servitøren satt de voksne samlet på ett bord, mens datteren og barnepiken satt ved et annet bord på restauranten. North skal ha løpt frem og tilbake mellom bordene hver gang det var noe hun hadde noe på hjertet som hun ville dele med moren.

Twinning

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Årsaken til den uvanlige bordplasseringen skal visstnok være Kims ønske om å skjerme datteren fra videokameraene, da «Keeping Up with the Kardashians» kamerateam filmet hele restaurantbesøket.

Ifølge kilder nær paret, skal Kim ha et bevisst forhold til det faktum at selv om hun er komfortabel med å bli eksponert på tv, er ikke nødvendigvis datteren det.

- Kim filmet og North uttrykte at hun ikke var komfortabel med å være på kamera, derfor satt hun på et bord i nærheten av Kim, forteller kilden.

Saken fortsetter under.

- Endret standpunkt

Heller ikke ektemannen Kanye skal være presset til å være med på serien, men skal tillate at det filmes i enkelte sosiale aktiviteter paret deltar på sammen. Den samme regelen skal Kim ønske å ha for sine tre barn.

Titt og ofte dukker likevel Kardashian-søstrenes mange barn opp på skjermen, og enkelte av de er langt under en alder hvor de har mulighet til å gi sitt samtykke.

Ifølge Kourtney Kardashian, som har barna Mason (8), Penelope (6) og Reign (3), har familien stadig endret standpunktene hva gjelder eksponering av barna opp gjennom seriens 11 år på skjermen. Mens de i perioder skal ha nektet kameramennene å filme barna, har de i andre situasjoner fått lov.

- Mason kaller kameramennene «filmerne». Han pleide å være sånn «Kommer filmerne i dag? Jeg vil vise dem den nye legoen jeg har bygget». Nå er han derimot sånn «Jeg liker ikke at filmerne kommer hit», forklarte Kourtney under en spesialepisode i forbindelse med «Keeping Up with the Kardahians» jubileum i fjor, ifølge People.

Saken fortsetter under.

Skjermet sønnen

Heller ikke på sosiale medier har Kim alltid vært like åpen for å eksponere barna. Da Kim og Kanye fikk sønnen Saint West (2) på tampen av 2015, tok det flere måneder før paret delte bildet av det lille nurket med sine millioner av fans.

Først om lag tre måneder senere valgte trebarnsmoren å dele et søtt portrett av lille Saint på hjemmesiden sin.

- I dag er det faren min sin fødselsdag. Jeg vet at det ikke er noe annet i verden han hadde ønsket mer enn å få møte barnebarna sine. Derfor ønsker jeg å dele dette bildet av Saint med dere alle, skrev Kim Kardashian forklarende til bildet.

Også da skal foreldrene ha vært klare på at de ville skjerme den lille gutten fra rampelyset.

Kim og Kanye ønsker ikke å ha sønnen med i familiens realityprogram «Keeping up with the Kardashians», skrev nettstedet TMZ.

- Saint West vil ikke være med i noen av familiens realityprogrammer, i hvert fall ikke i nærmeste fremtid. Planen er å holde Saint unna til han blir større og forstår mer av det som foregår rundt ham.

LES OGSÅ: - Jeg gjorde en tabbe og gikk i feil retning

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer