Derfor nektet hun å stille opp

Denne måneden dukket tre av fire «Tigerstaden»-jenter opp på forsiden av herrebladet FHM. Her er grunnen til at Therese Haugsnes ikke var med.

PROFESJONELL: Therses Haugsnes har jobbet som modell i en årrekke og hadde ikke noe behov for å debutere som «glamourmodell» i en alder av nesten 29 år. Derfor takket hun nei til å pryde forsiden av FHM sammen med resten av «Tigerstaden»-jentene - Foto: Stella Pictures
PROFESJONELL: Therses Haugsnes har jobbet som modell i en årrekke og hadde ikke noe behov for å debutere som «glamourmodell» i en alder av nesten 29 år. Derfor takket hun nei til å pryde forsiden av FHM sammen med resten av «Tigerstaden»-jentene - Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Torsdag var det premierefest for TV 2 Bliss' nye realityserie «Tigerstaden» - med Linni Meister (26), Carina Dahl (27), Mari Haugersveen (30) og Therese Haugsnes (28) i hovedrollene.

De tre førstnevnte pryder forsiden av nyeste FHM – med en sexy bildeserie inne i bladet. Bare Therese glimrer med sitt fravær. Mange har lurt på grunnen til dette – og her er forklaringen.

- For meg var det helt uaktuelt fra dagen det ble nevnt. Jeg har ikke vurdert det engang, fastlår Therese overfor Se og Hør.

Vakre Therese har en lang modellkarriere bak seg, og vant norske Top Model i 2006. I dag jobber hun hovedsakelig som frisør.       

- Jeg har vært bevisst fra den dagen jeg startet som modell at jeg ikke vil ta lettkledde bilder av den sorten. Det er forskjell på modellbilder og «glamour»-bilder. Om jeg hadde stilt opp i FHM, hadde ikke foreldrene mine turt å gå på butikken en gang, sier hun, og legger til: 

- Jeg behøver ikke bli glamourmodell i en alder av snart 29.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Fra jumboplass til «Skal vi danse»-toppen  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer