Derfor nekter «Wonder Woman» å gå med høye hæler

Gal Gadot (32) gjør det motsatte av mange kollegaer.

FÅR ROS: «Wonder Woman»-stjerna Gal Gadot stylet Givenchy-kjolen sin med flate gullsandaler på filmens premiere i Los Angeles. Det gikk ikke ubemerket hen. Foto: NTB scanpix
FÅR ROS: «Wonder Woman»-stjerna Gal Gadot stylet Givenchy-kjolen sin med flate gullsandaler på filmens premiere i Los Angeles. Det gikk ikke ubemerket hen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Når kvinnelige filmstjerner inntar den røde løperen eller møter pressen for å promotere sine nyeste filmer, er det ikke sjelden de dukker opp i høyhælte sko.

Skuespiller Gal Gadot (32), som spiller tittelrollen i den ferske «Wonder Woman»-filmen, slår derimot et slag for lave sko på promoteringsturnéen til filmen.

Da «Wonder Woman» hadde verdenspremiere i Los Angeles nylig, dukket den israelskfødte filmstjernen opp i flate gullsandaler fra Aldo - framfor i skyhøye stiletthæler.

USA Today skriver at Gadot vekket begeistring på Twitter etter premieren, og overfor nettstedet forteller 32-åringen om valget av komfortabelt filmpremiere-fottøy.

- Kan falle når som helst

Gal Gadot innrømmer at hun ikke hadde fått med seg de positive reaksjonene på Twitter, men understreker at dette ikke var første gang hun droppet de høye hælene i jobbsammenheng.

- Dette er noe jeg har drevet med i årevis, jeg ønsker å skape en trend der man går på rød løper i flate sko, sier hun til USA Today.

Skuespilleren legger til at hun har et noe ambivalent forhold til høyhælte sko:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer