Thale Myhre:

Derfor nekter hun å ta vaksinen

Tidligere «Farmen»-deltaker Thale Myhre vil ikke ta coronavaksinen.

UVAKSINERT: Thale Myhre har valgt å ikke ta coronavaksinen. Foto: Privat
UVAKSINERT: Thale Myhre har valgt å ikke ta coronavaksinen. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Thale Myhre (28) har vært å se både i «Farmen» og «71 grader nord», og i fjor overrasket hun med en opptreden i NRK-suksessen «Exit».

Nå er det imidlertid noe helt annet enn TV-opptredener hun får oppmerksomhet for.

Tidligere denne måneden ble det stor oppstandelse i idrettsverdenen da tennisstjernen Novak Djokovic (34) ble stanset på flyplassen i Melbourne fordi han ikke skal ha hatt riktig visum uvaksinert. Det viste seg at visumet ikke var i en kategori der man kan få medisinsk fritak fra å være vaksinert mot corona.

Han skulle delta i den prestisjetunge tennisturneringen Australian Open, men ble til slutt kastet ut av landet.

Nylig delte Myhre sin støtte til Djokovic på Instagram. Samtidig delte hun med sine over 20 000 følgere at hun verken har eller kommer til å ta coronavaksinen.

Ble smittet

- Hvis man vil ta vaksinen, så vær så god. Det er din kropp og ditt valg, men jeg vil ikke og det må også kunne være mitt valg og min kropp, sier hun til Se og Hør.

Myhre legger til at hun mener det er en bra ting hvis vaksinen kan hjelpe, men at hun ikke skjønner hvorfor man plutselig trenger et tredje stikk - altså boosterdosen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer