AKTIV: Heidi Klum er en svært aktiv og sporty mor til sine fire barn. Her fra da hun og kjæresten Martin tok med barna på fotballbanen tidligere i år. Foto: FameFlynet
AKTIV: Heidi Klum er en svært aktiv og sporty mor til sine fire barn. Her fra da hun og kjæresten Martin tok med barna på fotballbanen tidligere i år. Foto: FameFlynetVis mer

Derfor nekter hun å ta i bruk plastisk kirurgi

Supermodell Heidi Klum setter foten ned.

SEOGHØR.NO: Supermodell Heidi Klum (40) lever av sitt smellvakre ytre, og man skulle tro den tyske kvinnen ville gjort ekstreme tiltak for å beholde sin plettfrie fasade.

Men i motsetning til mange andre i samme bransje som henne, er modellen og TV-personligheten ikke redd for å oppdage nye alderstegn ved seg selv - heller tvert om.

I et intervju med Access Hollywood Live, ifølge People, fortalte hun nylig at hun derimot er redd for hva plastisk kirurgi kan gjøre med henne:

RYNKETE: I år feiret Heidi Klum Halloween som en gammel dame, og var ugjenkjennelig bak den rynktete masken. Til Access Hollywood Live forteller hun at hun ikke er redd for å oppdage alderstegn på seg selv. Foto: FameFlynet Sweden
RYNKETE: I år feiret Heidi Klum Halloween som en gammel dame, og var ugjenkjennelig bak den rynktete masken. Til Access Hollywood Live forteller hun at hun ikke er redd for å oppdage alderstegn på seg selv. Foto: FameFlynet Sweden Vis mer

- Jeg har aldri gjort noe, og for å være ærlig er jeg redd for hva det ville gjort med meg. Jeg er redd for at det ville ha gjort meg avhengig, og at jeg til slutt ikke hadde kjent meg igjen når jeg ser meg selv i speilet. Det ville vært skremmende!

Heidi Klum lever et aktivt liv som mamma til Leni (8), Henry (7), Johan (5) og Lou (2), og er opp etter ørene forelsket i livvakt-kjæresten Martin Kristen (45) - som hun forelsket seg i mens hun fremdeles var gift med artisten Seal (50).

I slutten av oktober feiret Klum og familien Halloween, og tradisjonen tro dro den flotte 40-åringen på Halloween-fest. Men det var flere av gjestene som fikk bakoversveis da de så hvem som ankom festlighetene.

Den rynkete gamle damen viste seg å være nemlig å være den ettertraktede supermodellen!

- Ok folkens, jeg reiser til fremtiden! Little old me, skrev hun til et bilde hun postet av seg selv og rynkene på sosiale medier.

I tillegg til å være modell er også Heidi Klum kjent for å lede den amerikanske reality-serien «Project Runway».

LES OGSÅ: Alles øyne var på Heidi

Se video av Heidi som gammel dame under:

 

 

Heidi Klum lar sønnen designe klær: