«Farmen kjendis»:

Derfor nekter hun å snakke om Isak

- Har det i hvert fall fint om dagen.

ÅPNER OPP: Ryktene om en romantisk relasjon mellom Isak Dreyer og Sophie Elise Isachsen vil ingen ende ta. Nå åpner sistnevnte opp om hvorfor hun ikke vil snakke om saken. Foto: Espen Solli
ÅPNER OPP: Ryktene om en romantisk relasjon mellom Isak Dreyer og Sophie Elise Isachsen vil ingen ende ta. Nå åpner sistnevnte opp om hvorfor hun ikke vil snakke om saken. Foto: Espen Solli Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av januar ble «Farmen kjendis»-duoen Sophie Elise Isachsen (27) og Isak Dreyer (27) tatt på fersken, hånd i hånd, på gata i Oslo. Da hadde ryktene om en romanse versert i flere måneder, og bildene bidro til videre spekulasjoner blant fansen.

Likevel er paret tause som østers om den omdiskuterte relasjonen. Nå avslører den tidligere bloggdronningen hvorfor - overfor Se og Hør Pluss.

Les saken i sin helhet her!

- Vil ikke

Selv om duoen altså har til gode å bekrefte om de er forelsket, virket det som folk ikke får nok av romanseryktene.

Bildene Se og Hør trykket fungerte som tennvæske på ryktebålet, og at Isachsen i helgen la ut et bilde av duoen på jakt sammen, tok Internettet på nytt fyr. På spørsmål om de to nå offisielt er et par, er hun svært hemmelighetsfull.

- Jeg vil ikke snakke så mye om meg og ham. Ikke fordi det ikke er hyggelig, men det er noen ting jeg liker å holde privat. Jeg har det i hvert fall fint om dagen, sier hun til Se og Hør.

- Hva synes du om de romantiske bildene som sto på trykk i Se og Hør?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer