«Farmen kjendis»:

Derfor nekter hun å snakke om Isak

- Har det i hvert fall fint om dagen.

ÅPNER OPP: Ryktene om en romantisk relasjon mellom Isak Dreyer og Sophie Elise Isachsen vil ingen ende ta. Nå åpner sistnevnte opp om hvorfor hun ikke vil snakke om saken. Foto: Espen Solli
ÅPNER OPP: Ryktene om en romantisk relasjon mellom Isak Dreyer og Sophie Elise Isachsen vil ingen ende ta. Nå åpner sistnevnte opp om hvorfor hun ikke vil snakke om saken. Foto: Espen Solli Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av januar ble «Farmen kjendis»-duoen Sophie Elise Isachsen (27) og Isak Dreyer (27) tatt på fersken, hånd i hånd, på gata i Oslo. Da hadde ryktene om en romanse versert i flere måneder, og bildene bidro til videre spekulasjoner blant fansen.

Likevel er paret tause som østers om den omdiskuterte relasjonen. Nå avslører den tidligere bloggdronningen hvorfor - overfor Se og Hør Pluss.

Les saken i sin helhet her!

- Vil ikke

Selv om duoen altså har til gode å bekrefte om de er forelsket, virket det som folk ikke får nok av romanseryktene.

Bildene Se og Hør trykket fungerte som tennvæske på ryktebålet, og at Isachsen i helgen la ut et bilde av duoen på jakt sammen, tok Internettet på nytt fyr. På spørsmål om de to nå offisielt er et par, er hun svært hemmelighetsfull.

I TALE: På «Farmen Kjendis» har man sett Sophie Elise og Isak bli nære hverandre. Nå forteller Isak Dreyer hva som er status mellom dem. Video: Rød Løper Vis mer

- Jeg vil ikke snakke så mye om meg og ham. Ikke fordi det ikke er hyggelig, men det er noen ting jeg liker å holde privat. Jeg har det i hvert fall fint om dagen, sier hun til Se og Hør.

- Hva synes du om de romantiske bildene som sto på trykk i Se og Hør?

Faksimile: Se og Hør
Faksimile: Se og Hør Vis mer

- Jeg synes bildene var fine, innrømmer 27-åringen med et lurt smil.

Overfor Se og Hør forklarer Isachsen at hun ikke var forberedt på at «hele» Norge hadde fått vite om hva som hadde foregått inne på reality-gården.

- Det var overveldende, for jeg var så langt inn i reality-boblen akkurat da.

I resten av intervjuet snakker Isachsen videre om rykteflommen, men åpner også opp om operasjonene, familiedramaet og millionformuen. Les saken i sin helhet her.

Ønskes lykke til

Isachsen og Dreyer er langt fra de første som finner kjærligheten på «Farmen kjendis». Vinteren 2017 kunne nemlig Se og Hør avsløre at det hadde oppstått en hemmelig romanse mellom Vendela Kirsebom (55) og Petter Pilgaard (41).

Kjærlighetsforholdet mellom de to vekket stor oppmerksomhet, og mange oppfattet først hele forholdet som en bløff. Både på grunn av aldersforskjellen på 13 år og fordi de selv i lang tid kun omtalte hverandre som meget gode venner. I tillegg mente flere også at det hele bare var et PR-stunt.

TAR TIL TÅRENE: Petter Pilgaard blir følsom når han forbereder seg til å fri til Vendela Kirsebom. Video: TV 2 Sumo Vis mer

I slutten av mai samme året kunne derimot Se og Hør bringe den offisielle bekreftelsen på at paret definerte seg som kjærester.

Nå som det ser ut til at en annen duo er i en lignende situasjon som det de var, hadde Vendela og Petter noen gode råd å komme med.

- Vi ønsker selvfølgelig Sophie Elise og Isak alt godt. Det er fantastisk når man treffer den rette. Uansett om det er på Farmen eller hvor som helst i verden, har paret nylig uttalt til Se og Hør - før de fulgte opp:

- Det å finne ekte kjærlighet, er verdens beste.

LES OGSÅ: - Det var det vennskapet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer