FLOTT DUO: Her er stjerneparet Irina Shayk og Bradley Cooper sammen under årets Golde Globe Awards sist måned. Foto: NTB Scnapix
FLOTT DUO: Her er stjerneparet Irina Shayk og Bradley Cooper sammen under årets Golde Globe Awards sist måned. Foto: NTB ScnapixVis mer

Irina Shayk:

Derfor nekter hun å snakke om forholdet til Bradley Cooper

- Jeg beundrer de som gjør det.

Den russiske skjønnheten Irina Shayk (33) har tjent seg styrtrik på utseendet sitt og er en av verdens mest ettertraktede modeller.

I tillegg til sin imponerende karriere har hun også kapret hjertet til Hollywood-kjekkasen og Oscar-nominerte Bradley Cooper (44).

Paret har vært kjærester i rundt fire år, og våren 2017 ble de foreldre for første gang da datteren Lea (22 md.) så dagens lys.

Selv om stjerneparet innimellom dukker opp på røde løpere, så er «Victoria’s Secret»-engelen forsiktig med hva hun deler om forholdet deres med pressen. Nå avslører hun hvorfor.

Beskytter privatlivet

- Jeg har mange venner som deler mye av privatlivet sitt med offentligheten på Instagram eller andre sosiale medier. Jeg beundrer dem og synes det er fantastisk, men det handler om personlige valg, forteller hun til Glamour U.K.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

- Siden jobben min krever at jeg er der ute, så har jeg bestemt meg for å ikke snakke om privatlivet mitt. Det er derfor det kalles privatliv. Det er noe som er ment for deg og familien din, og det føler jeg meg fornøyd med, forklarer hun.

Til tross for at Shayk ikke ønsker å snakke om forholdet sitt til Cooper, lettet hun sist måned på sløret om livet som mamma.

- Jeg tror ikke at det har endret livet mitt, men det endret meg på en måte som gjør meg bedre. Familie er det viktigste i verden, fortalte hun til W Magazine.

Vis mer

- Vil at hun skal føle seg elsket

Bradley Cooper har også tidligere åpnet seg om papparollen. I et intervju med radiokanalen NPR fortalte han i høst hvordan han har klart å roe seg ned etter at datteren kom til verden.

- De siste 15 årene har jeg gått fra film til film, og da jeg fylte 39 år stoppet jeg opp og tenkte: «Hva ønsker jeg egentlig å gjøre?». Jeg antar at å få et barn, og en familie - noe som er et mirakel og noe jeg alltid har drømt om - har åpnet meg opp, delte han, ifølge Us Weekly.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Cooper er aktuell med filmen «A Star Is Born», der han spiller mot den verdensberømte artisten Lady Gaga (32).

- Noe Lady Gaga og jeg har til felles, er at vi begge ble veldig, veldig elsket som barn. Og når jeg møter mennesker som har hatt samme oppvekst, ser jeg det i dem. Og det er det jeg ønsker for datteren min - jeg vil at hun alltid skal føle seg elsket, delte han videre.

Følte seg stygg og usikker

Før Irina traff Bradley, var hun i et fem år langt forhold med fotballproffen Cristiano Ronaldo (34). Forholdet tok slutt i januar 2015, og etter bruddet hadde Shayk følgende å si om eks-kjæresten:

- Jeg trodde jeg hadde funnet drømmemannen, men det viste seg å ikke være slik. Jeg tror at en kvinne føler seg stygg hvis hun har feil mann ved sin side. Jeg følte meg stygg og usikker, delte hun den gang, ifølge Contactmusic.com.

Vis mer

Supermodellen fortalte også hva hun så etter i en ny partner.

- Min ideelle mann er trofast, ærlig og en gentleman som vet hvordan han skal behandle kvinner. Jeg tror ikke på menn som får oss til å føle oss ulykkelige, fordi de er gutter og ikke menn, sa hun.

Og bare et par måneder etterpå ble hun koblet til Hollywood-stjernen for første gang.

LES OGSÅ: Derfor ventet de med sex til etter ekteskapet

Emilie ble millionær: - Trodde jeg skulle besvime!

Emilie ble millionær: - Trodde jeg skulle besvime!

Annonsørinnholdfra NORSK TIPPING
Avslørte babynyhet på direkten

Avslørte babynyhet på direkten

- Dette «beviser» hemmelig romanse

- Dette «beviser» hemmelig romanse

- Jeg vrir meg i smerte

- Jeg vrir meg i smerte

Se, så stor hun er blitt!

Se, så stor hun er blitt!

Får kritikk for barnas hårfrisyrer

Får kritikk for barnas hårfrisyrer

- Han var ganske dritt tidligere i uken

- Han var ganske dritt tidligere i uken

Slik er den «ukjente» milliardærarvingen

Slik er den «ukjente» milliardærarvingen

Dette bildet vekker oppsikt

Dette bildet vekker oppsikt

- Er vi en gjeng med pyser?

- Er vi en gjeng med pyser?

Dette tjener søsteren på å uttale seg om Meghan

Dette tjener søsteren på å uttale seg om Meghan

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder
Postadresse
Boks 1184 Sentrum, 0107 Oslo
Besøksadresse
Karvesvingen 1, 0579 Oslo
Sentralbord
21 30 10 00
Ansvarlig redaktør
Ulf André Andersen
Redaktør seher.no
Jonas Jørstad
Utgiverselskap
Aller Media AS
Powered by
Labrador CMS
Tips oss på sms 2255