KJEMPER FOR MANNEN: - Jeg blir sjokkert over at mennesker skiller seg hele tiden, derfor velger jeg å jobbe for ekteskapet. Det er så lett å vokse ifra hverandre, ekteskapet krever jo sitt, sier Courteney Cox Arquette. Foto: AP
KJEMPER FOR MANNEN: - Jeg blir sjokkert over at mennesker skiller seg hele tiden, derfor velger jeg å jobbe for ekteskapet. Det er så lett å vokse ifra hverandre, ekteskapet krever jo sitt, sier Courteney Cox Arquette. Foto: AP Vis mer

Derfor nekter hun å skille seg

- Skilsmisse er ikke et alternativ, sier skuespilleren-stjernen.

SEHER.NO: Ett Hollywood-ekteskap vil i det minste aldri havarere. I hvert fall hvis Courteney Cox (44) får bestemme.

- Skilsmisse er ikke et alternativ, sier skuespilleren til Mail on Sunday om ekteskapet med David Arquette.

"Friends"-stjernens egne foreldre gikk hver sin vei da Courteney Cox Arquette var barn, noe som påvirket hennes far sterkt.

- Før min pappa døde sa han at en av tingene han angret mest på var at han ikke jobbet mer for ekteskapet, sier hun til avisen.

At skuespillerstjernens eget ekteskap har "skrantet" til tider - det innrømmer hun gjerne. Men skilsmisse har hun altså aldri engang vurdert. I stedet har Courtney valgt å kjempe for sin og mannens kjærlighet.

- Jeg blir sjokkert over at mennesker skiller seg hele tiden, derfor velger jeg å jobbe for ekteskapet. Det er så lett å vokse ifra hverandre, ekteskapet krever jo sitt. Jeg antar at man kan løse problemer ved å prate med hverandre, men jeg foretrekker en "dommer" gjennom terapi - som minner oss om hvorfor vi er sammen, forteller hun.

I det samme intervjuet avslører Arquette samtidig at hun nesten hver søndag har besøk av en annen "Friends"-stjerne, nemlig Jennifer Aniston (39).

- Ja, Jen er her nesten hver eneste søndag. Følelsesmessig vokste vi opp sammen. Jeg mistet min far, Jen skildte seg - og jeg fikk en baby. Vi har vært gjennom store livsforandringer sammen, og jeg kan være meg selv sammen med henne, sier Courteney Cox Arquette til Mail on Sunday.

Har du et kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: - Courteney Cox skilles