Derfor nekter hun å kle av seg

Taylor Swift gjør ikke som popstjerner flest.

STILLER IKKE NAKEN: Taylor Swift gjør ikke som andre stjerner og kaster klærne for å selge produktet sitt. Hun velger derimot å kle seg søtt, men tekkelig både i privatlivet og ellers.  Foto: All Over Press
STILLER IKKE NAKEN: Taylor Swift gjør ikke som andre stjerner og kaster klærne for å selge produktet sitt. Hun velger derimot å kle seg søtt, men tekkelig både i privatlivet og ellers. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Sangkometen Taylor Swift (21) følger ikke den vanlige oppskriften, som blant annet innebærer å kaste klærne, for å selge CDer.

21-åringen, som nylig gjestet Norge, trives ikke spesielt godt når hun er lettkledd. Derfor gjør hun det rett og slett ikke for å promotere seg selv.

- Jeg liker vakre kjoler, og jeg liker å prøve ut nye ting, men jeg føler meg ikke komfortabel når jeg kler av meg, sier hun til The Telegraph.

Swift forklarer at folk ikke lenger forsøker å få henne til å stille lettkledd, hun har nemlig gjort det helt klart hva hun selv ønsker.

- Nei, ikke nå lenger. Jeg ville ikke hatt på meg minimalt med klær i mitt virkelige liv, så jeg synes ikke det er nødvendig å stille lettkledd på promo-bilder.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her er Taylor Swift i Oslo