Derfor nekter hun å kaste alle klærne

Det er ikke lenger kroppskompleksene som stopper Kate Beckinsale.

SEXY: Den britiske skuespilleren Kate Beckinsale har spilt flere frekke filmroller, men vil aldri stille opp fullstendig naken på film. Den flotte 39-åringen vil nemlig ikke at datteren skal bli mobbet på grunn av henne. Foto: Stella Pictures
SEXY: Den britiske skuespilleren Kate Beckinsale har spilt flere frekke filmroller, men vil aldri stille opp fullstendig naken på film. Den flotte 39-åringen vil nemlig ikke at datteren skal bli mobbet på grunn av henne. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespiller Kate Beckinsale (39), kjent fra sine sexy roller i «Underworld»-filmene og «Van Helsing», har ingen planer om å vise seg naken på lerretet i fremtiden.

39-åringen, som ble kåret til tidenes mest sexy kvinne i 2009, viste frem rumpa i filmen «Uncovered» som 22-åring. Men etter at datteren Lily (13) ble tenåring, er flere nakenscener blitt uaktuelt. Hun ønsker nemlig ikke å skjemme ut tenåringsdatteren.

- Jeg har ikke gjort så mange nakenscener. Men jeg er en person som har hatt barn veldig lenge. Flesteparten av mine jevnaldrende har ikke en 13-åring hjemme, forklarer hun til Allure magazine ifølge ContactMusic.

Beckinsale, som er datter av skuespiller Judy Loe (65), husker nemlig selv hvor flaut det var da moren hennes kledde av seg for en rolle i TV-serien «Singles».

- Det var en nakenscene der hun var helt naken forfra. Jeg måtte banke opp noen klassekamerater neste dag. De kom bort og sa «vi har sett moren din naken!». Det var vel mer fiking og kloring, men det gjorde nytten, forteller hun.

«Pearl Harbour»-stjernen skal ha nektet å vise rumpa i filmen «Whiteout» i 2009 på grunn av store kroppskomplekser. Men tre år senere er det altså datterens tenåringsstatus som er det viktigste hinderet. For Lily blir visst flau over det meste Hollywood-moren tar seg til.

- Datteren min sa til meg «vet du, jeg hadde satt pris på om du aldri sa ordet vagina i et intervju igjen», forteller Beckinsale om TV-snutten «Republicans, Get in My Vagina».

Kate Beckinsale giftet seg med «Underworld»-regissør Len Wiseman (39) i 2004, etter at de to ble hodestups forelsket på filmsettet. Hun har datteren Lily med «Midnight in Paris»-skuespiller Michael Sheen (43), som hun var i forhold med fra 1995 til 2003.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Saksøkes av stemoren 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer