Paris Hilton:

Derfor nekter hun å gi fra seg ringen

Selv om loven kan stoppe henne, har ikke Paris Hilton planer om å returnere ringen til ekskjæresten.

FULL SPLID: Paris Hilton og eksforloveden Chris Zylka er sterkt uenige om hvem som eier forlovelsesringen. Førstnevnte har derimot ingen planer om å gi den tilbake. Foto: NTB Scanpix
FULL SPLID: Paris Hilton og eksforloveden Chris Zylka er sterkt uenige om hvem som eier forlovelsesringen. Førstnevnte har derimot ingen planer om å gi den tilbake. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I november kom nyheten om at milliardærdatteren og hotellarvingen Paris Hilton (37) var blitt singel.

37-åringen forlovet seg med den tre år yngre skuespilleren Chris Zylka (33) i begynnelsen av januar, før de brøt med hverandre og bryllupet ble avlyst forrige måned. Hilton og Zylka var kjærester i litt over to år.

Til tross for at forlovelsen er brutt, er Hilton fremdeles i besittelse av den eksklusive ringen til den nette sum av 17 millioner kroner. Det røper hun i et intervju med Jenny McCarthys radioshow «SiriusXM», gjengitt av Contact Music.

- Beholder ringen

Allerede i november oppsto det full krig mellom Hilton og ekskjæresten. Sistnevnte ønsker nemlig å få forlovelsesringen i retur, et ønske 37-åringen ikke hadde planer om å oppfylle. Det står hun fortsatt ved.

- Ja, jeg beholder ringen. Diamanter er en jentes beste venn, forteller stjerna i radiointervjuet.

OVER OG UT: Paris Hilton og Chris Zylka var kjærester i litt over to år, før hun valgte å bryte forlovelsen. Foto: NTB Scanpix
OVER OG UT: Paris Hilton og Chris Zylka var kjærester i litt over to år, før hun valgte å bryte forlovelsen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hilton går også langt i å antyde at det er mange som har kommet godt ut av den brutte forlovelsen. Gullsmeden som står bak designet, er blant annet en nær venn av Hilton-familien. Dermed forsøker hun å rettferdiggjøre valget ytterligere.

- Personen som vi fikk ringen av, fikk millioner av dollar i gratis PR. Jeg elsker hvordan sosiale medier i bunn og grunn har blitt en ny pengemaskin. Det er sykt, sier hun.

Kan bli stoppet

Hvorvidt 37-åringen faktisk vil stå som rettmessig eier når saken er over, kan derimot ikke sies med sikkerhet. Fra tidligere er det kjent at hotellarvingen angivelig bryter loven dersom hun ikke leverer den tilbake. Dette fordi Hilton selv tok initiativ til bruddet.

Akkurat dette blir etter alt å dømme ikke et tema i radiointervjuet, men Hilton forklarer at hun neppe kaster seg ut i datinglivet med det første.

- Jeg har det fantastisk. Akkurat nå er jeg opptatt med å være en «boss-babe», og å drive et selskap. Jeg har så vidt tid til meg selv. Jeg tenker ikke på å date akkurat nå. Jeg er for opptatt. Men jeg er veldig lykkelig, og elsker livet mitt.

STOLT OG NORSK: Hotellarving Paris Hilton har aner fra Kløfta, og sier hun føler seg norsk. Det er hun stolt av, sier hun til Dagbladet. Video: Jan Thomas Holmlund Vis mer

Ønsket tre bryllup

Zylka gikk ned på kne under parets ferieopphold i Aspen i forbindelse med nyttårshelga i fjor. Kort tid etterpå fortalte Hilton at hun planla å ha hele tre forskjellige bryllup.

Parets første eventyrbryllup skulle egentlig stå i november, men tidligere i høst fortalte Paris Hilton at de hadde satt bryllupet på vent - midlertidig.

Overfor «The Talk» i november forklarte 37-åringen derimot at hun innså at forloveden ikke var den rette for henne:

- Jeg har alltid vært besatt av Disney-fortellinger og kjærlighetshistorier, og jeg trodde dette skulle bli min lykkelige eventyr-slutt. Men så innså jeg bare at det ikke var riktig avgjørelse, sier Paris, og legger til:

- Jeg ønsker ham det beste. En dag vil jeg elske å gifte meg og få barn, men akkurat nå fokuserer jeg bare på meg selv og jobben min.

FIKK OPPMERKSOMHET: Magne Robberstad (28) var med på «Paradise Hotel» i 2013, da Paris Hilton vikarierte for Triana Iglesias som programleder i ei uke. Storsjarmøren innrømmer nå at han har fått oppmerksomhet fra Paris Hilton - nesten fem år senere. Han innrømmer også at han dro en hvit løgn om stjernemøtet på TV den gangen. Video: Marie Røssland Vis mer

Var med i «Paradise Hotel»

Bortsett fra å ha sine opp- og nedturer i kjærlighetslivet, er Hilton kjent for å være arving i den styrtrike Hilton-familien, og hun har vært et hett navn siden en privat sexfilm havnet på avveie i 2004.

Siden har hun blant annet gjort suksess sammen med Nicole Richie (37) i TV-serien «The Simple Life».

I 2013 dukket Paris også opp som gjesteprogramleder i TV3s realityserie «Paradise Hotel».

- Jeg gleder meg til å være med i norske «Paradise Hotel», fortalte Hilton til Dagbladet den gang.

LES OGSÅ: - Det kunne ikke gått i et hvilket som helst forhold