Kylie Jenner, Travis Scott og Stormi Webster:

Derfor nekter hun å dele bilder av datteren

- Noen av kommentarene er direkte trusler om å kidnappe henne.

SKJERMER DATTEREN: Etter å ha mottatt flere slemme kommentarer og skremmende trusler, har Kylie Jenner valgt å skjerme datteren fra sosiale medier. Hun har blant annet slettet alle bilder der datterens ansikt har vært synlig. Foto: Splash News, NTB scanpix
SKJERMER DATTEREN: Etter å ha mottatt flere slemme kommentarer og skremmende trusler, har Kylie Jenner valgt å skjerme datteren fra sosiale medier. Hun har blant annet slettet alle bilder der datterens ansikt har vært synlig. Foto: Splash News, NTB scanpix Vis mer
Publisert

Det var i starten av februar at realitystjernen Kylie Jenner (20) endelig bekreftet det ryktebørsen hadde diskutert hardnakket i flere måneder - hun var gravid. Svangerskapet ble bekreftet ved at hun offentliggjorde fødselen.

Den vesle jenta Kylie og kjæresten Travis Scott (26) ble foreldre til fikk navnet Stormi Webster, og er nå hele fire måneder gammel. I starten delte Kylie flere bilder av det lille nurket med fansen, men det har nå stagnert fullstendig.

Tidligere i juni slettet hun faktisk alle bildene av den lille jenta. Hun valgte også å kutte ut Stormi fra en selfie hun nylig la ut. Flere kilder hevder nå å ha svaret på hvorfor 20-åringen har stoppet med eksponeringen av barnet.

Grunnen er alt annet enn hyggelig.

- Får trusler

Både Daily Mail, The Independent og The Sun har omtalt saken. Avisene har pratet med flere forskjellige kilder, som alle har forskjellige forklaringer på hvorfor Kylie har valgt å skjerme datteren fra sosiale medier.

Overfor People, sitert av Independent, forteller en kilde at bildenekten skyldes slemme kommentarer.

PÅ TRILLETUR: Selv om Kylie skjermer datteren fra nettet, kan hun ikke unngå å bli fanget av paparazzifotografene i tide og utide. Her er hun fotografert på trilletur. Foto: Splash News, NTB scanpix
PÅ TRILLETUR: Selv om Kylie skjermer datteren fra nettet, kan hun ikke unngå å bli fanget av paparazzifotografene i tide og utide. Her er hun fotografert på trilletur. Foto: Splash News, NTB scanpix Vis mer

- Kylie følte seg så beskyttende overfor babyen sin da hun var gravid. Det er derfor hun ikke delte noen gravidbilder. Men etter at Stormi ble født, har hun vært den stolteste moren, sier kilden, og fortsetter:

- Hun kunne ikke vente med å vise fansen Stormi. Hun la ut bilder, fordi hun var så glad for å ha blitt mamma. Dessverre er sosiale medier et galehus. Folk kom med mange stygge kommentarer, hevder kilden videre.

Den 20 år gamle realitystjernen, kjent fra «Keeping Up with the Kardashians» og fra plattformer i sosiale medier, lot seg angivelig sjokkere av alt fansen og haterne liret av seg. Hun ønsket ikke at de søte bildene av den vesle jenta skulle være en del av noe negativt.

Skal vi tro The Sun, er grunnen til bildestoppen imidlertid mer mangefasettert enn som så. For midt i virvaret av slemme og nedsettende kommentarer, har det kommet reelle trusler. Det tar Kylie og resten av Kardashian/Jenner-klanen på høyeste alvor.

- Hun tar sjelden Stormi ut i offentligheten, men om hun først gjør det, sørger hun for å ha beskyttelse. Det har vært et økende antall av troll i sosiale medier som kaller Stormi stygg, og de kaster ut helt forferdelige fornærmelser, sier kilden, og fortsetter:

NYBAKTE FORELDRE: Travis Scott og Kylie Jenner ble i februar foreldre til lille Stormi. I starten var de rause med bilder og videoer av den lille skatten, men det er det nå slutt på. Her er paret fotografert på Met-gallaen i mai - ikledd Alexander Wang. Foto: NTB scanpix
NYBAKTE FORELDRE: Travis Scott og Kylie Jenner ble i februar foreldre til lille Stormi. I starten var de rause med bilder og videoer av den lille skatten, men det er det nå slutt på. Her er paret fotografert på Met-gallaen i mai - ikledd Alexander Wang. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Det har vært vanskelig for Kylie, fordi noen av kommentarene er direkte trusler om å kidnappe henne, sier kilden.

Med 109 millioner følgere på Instagram, som er tre millioner flere enn den totale befolkningen på Filippinene (verdens 12. mest befolkede land, journ anm.), er det ikke rart det kommer kommentarer i alle former. Likevel har de bestemt seg for å se alvorlig på truslene.

Flere kjendisbarn mottar stadig trusler om alt fra kidnapping til drap. I Storbritannia er spesielt vesle prins George utsatt, ifølge CNN.

Gjentatte ganger har det kommet konkrete trusler mot ham direkte og mot skolen hans. Ifølge Complex har også unge stjerner som popprinsessen Selena Gomez og stupekongen Tom Daley også mottatt seriøse dødstrusler de siste årene.

i spy with my little eye...

Et innlegg delt av Kylie (@kyliejenner)

Kritikk fra fansen

Dette er ikke det eneste 20-åringen må tåle av hets og kritikk. Flere reagerte på at Kylie og Travis ble observert på den celebre Coachella-festivalen i California, der Kylie Jenner blant annet vekket oppsikt i en neonrosa parykk.

Flere fans undret nemlig på hvorfor Kylie og kjæresten er såpass mye på farten, kort tid etter at de ble foreldre sammen, og kommentarene haglet inn på Kylies Instagram-konto:

KRITISERT: Da Kylie dro på Coachella-festivalen for å kose seg tidligere i år, haglet kritikken. Foto: NTB scanpix
KRITISERT: Da Kylie dro på Coachella-festivalen for å kose seg tidligere i år, haglet kritikken. Foto: NTB scanpix Vis mer

«Har en to måneder gammel baby, men jeg skal bare hoppe på privatflyet mitt og dra på Coachella», skrev en.

«Har ikke du en baby å passe på?», skrev en annen.

Tilbakemeldingene fra fansen var ikke få, men det så tilsynelatende ut til at Kylie lot det prelle av mens hun koste seg sammen med kjæresten og søsteren Kendall Jenner (22).

- Savner festlivet

Ifølge Radaronline skal den unge ettbarnsmoren føle at hun har tatt seg vann over hodet i morsrollen, og at hun savner sitt bekymringsløse liv med sine jevnaldrende venninner.

Nettstedet skrev i april at Kylie Jenner angivelig bruker en formue på barnepiker og assistenter som hjelper henne og kjæresten med å ta vare på lille Stormi Webster.

- Hun driver og ansetter flere barnepiker og annen stab til Stormi, fordi hun ønsker å gå tilbake til sin fjonge sosietetsliv, sa en kilde nær TV-stjernen, og utdypet:

- Hun vil være ute på byen, henge med vennene sine og bare være 20 år gammel. Hun savner fest- og nattelivet. Å kunne henge med venninnene sine til fire om morgenen, uten å måtte gjøre noe dagen etter.

LES OGSÅ: - Som kjæreste er han kjempesnill

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer